OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

16 november 2018 8 Comments

Ik heb de afgelopen maanden helaas maar erg weinig beauty reviews voor jullie geschreven en daar wil ik graag verandering in brengen. Afgelopen weekend heb ik dan ook de tijd genomen om een heleboel producten op de foto te zetten en vandaag laat ik je dan ook eindelijk twee prachtige OFRA long lasting liquid lipsticks zien. Ze liggen stiekem al sinds mijn verjaardag in juni in mijn review bakje, aangezien ik alsmaar vergat om foto’s te maken. Tijd om de prachtige Dutchess en Miami Fever aan jullie te laten zien!

De verpakking van de OFRA long lasting liquid lipsticks

Het ergste van het feit dat deze review zo ontzettend laat is? De verpakking van de liquid lipsticks is inmiddels compleet veranderd. OFRA heeft al haar producten een paar maanden terug van een nieuwe vormgeving voorzien, die compleet vierkant is geworden. Zelf moet ik zeggen dat ik deze oude verpakking toch eigenlijk wel een stuk mooier vind, maar dit is natuurlijk gewoon een kwestie van smaak. De nieuwe verpakkingen ogen daarentegen wel ontzettend chique.

Hoe dan ook zal ik het vandaag hebben over deze oude verpakking, en deze is dus wel rond van vorm. De verpakking is daarnaast simpel en strak vormgegeven met zilveren en zwarte details. Wat ik zelf vooral erg fijn vind is het feit dat de kleur van de liquid lipstick direct duidelijk is in de huls. De onderkant is namelijk doorzichtig en laat je meteen zien welke kleur je in je handen hebt. Daarnaast staat de kleurnaam ook nog eens onderop de huls, wat ook erg handig is wanneer je de liquid lipsticks op zijn kop in een bakje zet.

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Wanneer je de huls van de liquid lipsticks open draait komt er een simpele sponsapplicator uit. Het borsteltje is niet te hard, maar ook niet te zacht. Wat mij wel opvalt is het feit dat de stopper niet altijd even goed werkt. Zo moet je soms een wat grotere klont van de applicator af halen wanneer je aan het aanbrengen bent: anders heb je te veel product op het borsteltje zitten om de kleur egaal te kunnen verdelen over je lippen.

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

De swatches van de OFRA long lasting liquid lipsticks

Hierboven zie je de twee liquid lipsticks geswatcht op mijn hand. Links is de kleur Dutchess en rechts zie je Miami FeverDutchess is overigens een kleur uit de Ofra X NikkieTutorials collectie en daarmee erg populair. Ik liet jullie eerder al de Glazed Donut highlighter zien uit deze collectie, en hier was ik toen erg over te spreken.

Zoals hierboven ook goed te zien is zijn de kleuren beide goed gepigmenteerd en hebben ze ook een mooie egale dekking. De substantie van de liquid lipsticks is wat dikker dan dat ik zelf persoonlijk gewend ben, wat lastig kan zijn met aanbrengen. Daarentegen is het voordeel dan weer dat ze hiermee wel lang zullen blijven zitten.

OFRA long lasting liquid lipstick – Dutchess

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Ik begon met het aanbrengen van de kleur Dutchess op mijn lippen, omdat ik het gevoel had dat dit de kleur zou zijn die mij het minst goed zou gaan staan. Het is namelijk een roze tint met een koele paarse ondertoon, terwijl warme tinten mij vaak beter staan. De kleur was door de substantie wat lastiger aan te brengen, maar zodra hij zat werd ik verliefd.

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Ondanks de koele ondertoon vind ik de kleur me namelijk alsnog heel erg goed staan. Het is een prachtige my-lips-but-better kleur in mijn ogen, maar wel op zo’n manier dat je ziet dat je een lipstick draagt. Wat me meteen opviel is ook dat de liquid lipstick een beetje vochtig blijft aanvoelen op de lippen, terwijl hij wel al is opgedroogd. Dit zorgt ervoor dat hij niet meer afgeeft, maar je lippen ook niet extreem uitdroogt zoals dit vaak het geval is bij liquid lipsticks.

OFRA long lasting liquid lipstick – Miami Fever

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Dan gaan we verder met Miami Fever: een prachtige oranjebruine tint die me direct doet denken aan de herfst. Deze kleur bracht weer exact hetzelfde aan en ik merk dat ik toch wel wat moeite heb om de liquid lipsticks netjes aan te brengen door de substantie.

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Deze kleur is echter helemaal mij: een prachtige warme herfst kleur die echt perfect is voor deze tijd van het jaar. Hij doet me denken aan vallende bladeren en koudere dagen, waardoor ik hem er in de lente en zomermaanden denk ik niet zo snel bij zou pakken. Maar dat dit een kleur voor mij is, dat is zeker.

OFRA long lasting liquid lipsticks Dutchess & Miami Fever

Mijn conclusie over de OFRA long lasting liquid lipsticks

Wat betreft de houdbaarheid van de liquid lipsticks ben ik erg te spreken: ze overleven met gemak een drankje en ook het eten van mijn tosti bleek geen probleem te zijn. Wat dat betreft hebben ze hun naam als long lasting liquid lipstick zeker verdient. Het aanbrengen kost dan misschien wat moeite: de manier van dragen is erg fijn doordat ze dus niet uitdrogen, goed blijven zitten en ook gewoonweg prachtig staan op de lippen. Mocht ik de kans krijgen dan ga ik zeker nog wat meer kleurtjes zien te scoren.

De OFRA long lasting liquid lipsticks zijn verkrijgbaar bij Boozyshop voor €16,95 per stuk. De kleur Dutchess koop je hier en de kleur Miami Fever is hier verkrijgbaar.

8 Comments

 • Joyce 20 november 2018 at 14:04

  Ik vind dat Dutchess bij jou echt veel warmer lijkt dan bij mij. En Miami Fever is echt prettyyyyy!

 • Hilde Janbroers 19 november 2018 at 11:35

  Prachtige kleuren zeg! Die roze teint vind ik echt mooi!

 • Claudia Struijck 17 november 2018 at 11:13

  Oh wauw meis. Wat een mooie kleurtjes! Die Dutchess is mijn favoriet!

 • Natascha - Beautyopinie 16 november 2018 at 19:20

  Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Irina! De eerste is mijn favoriet, heel mooi.

 • Jolanda - Zazazoo 16 november 2018 at 12:02

  Wauwww beide supermooie kleuren!

 • Blog & Beauty 16 november 2018 at 11:08

  Ik vind beide kleurtjes erg mooi, maar Dutchess spreekt me toch wel het meeste aan. Ze staan je ook erg mooi.

 • Jouvence 16 november 2018 at 10:22

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Vooral Dutchess spreekt me aan. Staan je goed!

 • Tania 16 november 2018 at 10:07

  Al zoveel gehoord over dit merk maar zelf nog nooit iets van gekocht. Die kleurtjes staan je goed Irina. Mijn voorkeur gaat uit naar Dutchess.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×