Een ode aan de vakantie

14 oktober 2016 6 Comments

Een ode aan de vakantie

Ik heb vakantie! En wat ben ik er aan toe. De afgelopen weken merk ik aan mezelf dat ik steeds vermoeider ben en niet heel erg lekker in mijn vel zit. Ik doe gewoonweg zo ontzettend veel tegelijkertijd dat ik merk dat het me wat te veel wordt. Deze week vakantie van school is dan ook heel erg welkom! Wat ik allemaal ga doen deze vakantie? Dat vertel ik je vandaag!

Als eerste wil ik het even hebben over dat ik dus steeds vermoeider raak en merk dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Ik merk dat het bijhouden van mijn blog en YouTube kanaal naast school, werk en mijn paard toch wel heel erg veel is. Daarom ben ik samen met mijn ouders heel erg hard aan het kijken naar een oplossing: daarover vertel ik jullie binnenkort meer. Waarschijnlijk ga ik zodra alles definitief besloten is een make up en kletsvideo opnemen waarin ik jullie overal over bijpraat.

Verder: ik heb vakantie! Of dat betekend dat ik echt rust heb van school? Nee. Ik heb doordat ik de afgelopen tijd zo moe ben een boel om bij te werken. Ik heb blokken van 4 weken op school, waarvan ik na de vakantie nog 2 weken heb. Die derde week op maandag is het dus alweer tijd voor een tentamen en een inlever moment. Hard aan de bak dus!

Toch ga ik zeker niet de hele vakantie aan school werken. Ik heb ook een gezellig dagje gepland met Joyce a.s. dinsdag om video’s voor jullie op te nemen en daarna gaan we samen naar een ‘Beauty & Fashion party’ met allemaal bloggers. Ik ben benieuwd wie ik ga tegen komen daar! Het wordt vast heel erg gezellig.

Daarnaast ben ik van plan om deze vakantie lekker vooruit te filmen en schrijven voor de komende tijd: dan heb ik wanneer school weer begint iets meer rust en zorg ik ervoor dat mijn vermoeidheid niet weer terug komt.

Verder zijn mijn ouders op het moment op vakantie, dus ik heb het huis lekker voor mezelf. Nouja, voor mezelf en de katten: maar dat is natuurlijk alleen maar gezellig. Iedere dag dus eten wat ik zelf wil, geen ‘gezeur’ aan mijn hoofd en gewoon echt even rust. Wel zo lekker als je toch al zo rot in je vel zit.

Ik ga deze vakantie dus proberen om een heleboel te doen, maar wel op mijn eigen tempo zodat ik toch goed kan bijkomen. Hopelijk kan ik ook een beetje bijslapen: zodat mijn oververmoeidheid weg gaat. Als de kat me niet wakker miauwt om 5 uur ’s ochtends moet dat lukken!

Verder wil ik jullie alvast heel erg bedanken: ik heb alweer bijna de 1.000 abonnees op YouTube gehaald! Onwijs tof, en er komt dan ook een hele leuke winactie online zodra ik die mijlpaal heb gehaald. Doe je eigenlijk al mee met de winactie voor de Selfie Ring Light?

6 Comments

 • Joyce 15 oktober 2016 at 21:03

  Probeer naast de drukte ook lekker van de rust te genieten. Ik heb nu al zin in dinsdag! <3

  • Irina 15 oktober 2016 at 21:24

   Ja dinsdag wordt gezellig! <3

 • Samantha 14 oktober 2016 at 10:47

  Superleuk artikel, wat minder dat je zo in je vel zit, maar komt vast goed!! En alvast gefeliciteerd met de 1k abonnees, yay!! Tot dinsdag, heb er superveel zin in 🙂

  • Irina 14 oktober 2016 at 11:12

   Ja dat wordt ontzettend gezellig <3

 • Brittany 14 oktober 2016 at 10:00

  Jammer dat je aan school moet werken maar wel fijn dat je tenminste alleen thuis ben. Heerlijk die rust! Jou zie ik in ieder geval dinsdag, joepie!

  • Irina 14 oktober 2016 at 10:36

   Ja! Wordt vast gezellig ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×