Een ode aan de lente

23 maart 2017 4 Comments

Eindelijk is het dan zo ver: de lente is officieel begonnen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was daar toch echt wel aan toe. Ik was de korte dagen en de kou zo langzamerhand toch wel echt zat en merk dat ik een stuk creatiever ben met dit mooiere weer. Vandaag dan ook een ode aan de lente!

De dagen worden weer langer en de zon komt vaker tevoorschijn. Heerlijk vind ik dat! Ik word echt ontzettend blij van de zon en hoewel de temperaturen nog niet altijd even aangenaam zijn merk ik dat ik mentaal toch al zo veel vrolijker word van de zon. Op de een of andere manier werken mijn hersenen gewoonweg heel anders met dit soort weer. Ik ben creatiever, productiever en heb gewoonweg veel meer zin om dingen te ondernemen.

Ook de bloemen die overal langzaamaan tevoorschijn beginnen te komen: prachtig! Ik kan er echt van genieten als ik ergens loop en zie dat alles in bloei staat. ‘Vroeger’ toen ik naar mijn middelbare school fietste, fietste ik dagelijks langs een veld met tulpen. Heerlijk vond ik dat: al die rijen met felgekleurde bloemen. Ik kan daar zo intens gelukkig van worden.

Ook op de manege merk ik echt dat ik nog extra zin heb om wat langer te blijven hangen. Even te genieten van de zon en lekker extra met Brownie te rijden en te knuffelen. Ik kan ook niet wachten tot het weer tijd is om alle paarden weer op het land te kunnen zetten: vooral die eerste keer is geweldig om te zien.

Over dieren op het weiland gesproken: die video’s die nu weer op televisie zijn van springende koeien die eindelijk weer het land op gaan doen me echt goed. Ook vanuit de trein zie ik langzaam aan weer steeds meer dieren buiten staan: heerlijk. Ik kan niet wachten tot er weer lammetjes etc. te zien zijn.

Morgen heb ik ook afgesproken met Joyce om samen een lente lookbook te gaan filmen: zo heerlijk dat dat eindelijk kan met dit weer! Ook ben ik van plan om een lente makeup tutorial te filmen voor jullie en wie weet komen er nog wel meer lente-geïnspireerde video’s en artikelen online. Ik ben weer heerlijk productief en creatief bezig door dit weer en dat vind ik heerlijk om aan mezelf te merken.

Hopelijk genieten jullie net zo van de lente als dat ik dat doe. Ik ben wel benieuwd: wat vinden jullie het leukste aan de lente? En werken jullie hersenen ook meteen zo anders wanneer de zon schijnt? Let me know!

4 Comments

 • Robin 24 maart 2017 at 07:43

  Ik merk ook aan mezelf dat ik vrolijker ben en sneller gemotiveerd ben om iets te gaan doen. Heel erg fijn! Ik hoop dat ik wel een manier kan vinden om het ook in de winter zo te voelen. Al vind ik de winter ook wel fijn en gezellig.

  • Irina 24 maart 2017 at 10:14

   Ja dat hoop ik ook! Soms kom ik echt in zo’n sleur terecht in de winter..

 • Ria 23 maart 2017 at 17:50

  Familie trekje Irina 🙂 Je opa is ook zo blij met het voorjaar!
  De kinderboerderij in Leiderdorp heeft al veel lammetjes, buiten heb ik ze ook al gezien, succes dus met je video morgen!

  • Irina 23 maart 2017 at 19:15

   Aah wat leuk! Ik kan niet wachten tot ik ze hier ook weer zie ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×