October goals

1 oktober 2014 1 Comment

Het is alweer oktober! Wat gaat de tijd toch snel. Ik zit alweer een maand op het HBO en de herfst is alweer hier. Afgelopen maand was een grote verandering in mijn leven. Het HBO en al dat reizen wat erbij hoort is wel eventjes wennen! Maar ik moet toegeven dat het me heel goed bevalt. Vandaag deel ik zoals iedere maand mijn doelen met jullie, en laat weten of mijn vorige doelen zijn gelukt!

Mijn draai vinden op mijn nieuwe school

Een maand geleden begon ik op het HBO, wat natuurlijk heel erg spannend was. Inmiddels ben ik er gewend, en heb ik het heel erg naar mijn zin. Het is een heel andere manier van leren dan wat ik gewend ben van de middelbare school maar inmiddels weet ik hoe het werkt. Ik ben ook heel erg blij dat ik nu veel meer zelfstudie heb dan op de middelbare school omdat ik dat altijd al veel fijner heb gevonden. Ook de opleiding en de mensen zijn heel erg leuk dus dat gaat allemaal heel goed!

Gewend raken aan het vele reizen

Eigenlijk gaat het reizen veel makkelijker dan ik had verwacht. Het is natuurlijk wel veel tijd, maar ik vind het eigenlijk wel lekker. S’ ochtends wordt ik wakker in de trein en na school kan ik even lekker relaxen. Het enige vervelende is dat het internet in de trein het niet doet op mijn laptop, waardoor ik niet echt kan werken in de trein. Maar verder is het echt prima te doen!

Een goede balans zien te vinden tussen sporten, bloggen, school en werk

Het sporten is op het moment niet helemaal meer aan de orde van de dag. Het bloggen probeer ik te doen, maar vaak ben ik te moe om ’s avonds na mijn huiswerk nog een blogje te typen. En wat ook erg vervelend is: mijn camera is ermee opgehouden waardoor ik geen foto’s en filmpjes meer kan maken! School en werk zijn prima te combineren, en ook de manege kan ik er nog makkelijk bij doen.

Goed in mijn vel blijven zitten

Ook dat is me gelukkig gelukt! Ik probeer alles op mijn eigen tempo te doen, wat ook kan doordat ik dus veel zelfstudie moet doen. Op die manier kan ik mijn eigen tijd indelen en dus ook voldoende vrije tijd nemen. Daardoor raak ik minder snel in de stress en voel me dus goed in mijn vel. Wel ben ik heel erg verkouden geweest de afgelopen maand en heb me daardoor heel ziek gevoeld, maar dat is gelukkig weer over!

Mijn doelen zijn dus over het algemeen goed gelukt de afgelopen maand. Jammer genoeg is het sporten er dus bij in geschoten, maar toch is het een fijne maand geweest waarin er veel nieuwe dingen zijn gebeurd. De komende maand heb ik niet echt hele speciale dingen, dus mijn doelen zijn ook niet erg speciaal, maar toch wil ik ze met jullie delen!

Extra tijd zien te vinden om naar de manege te kunnen

Ik ben aan het proberen om mijn ouders over te halen om een eigen paard te kopen, maar het grootste probleem is dat zij denken dat ik er niet voldoende tijd voor heb. Daarom wil ik proberen om ze te laten zien dat ik daar wel de tijd voor heb. Naast school ga ik dus proberen om extra tijd vrij te maken voor de manege!

Mijn studie zien goed in te delen

Ik wil proberen om door te krijgen wanneer ik een college kan missen en wanneer niet. Ook wil ik zien door te krijgen hoe ik mijn tijd het beste kan indelen zodat ik al mijn werk goed voor elkaar krijg, maar toch nog tijd over heb voor andere dingen.

Tijd vrij maken voor een dagje weg met mijn vriend

Doordat we nu zo ver uit elkaar op school zitten is het lastig om samen dingen te doen. Maar wanneer we samen zijn is het nog altijd hartstikke leuk. Ik hoop dat we deze maand ergens tijd kunnen maken om samen iets leuks te gaan doen!

En dat was het alweer, niet heel speciaal deze maand maar hopelijk toch leuk om te lezen. Heb jij nog doelen voor deze maand? Laat ze dan vooral achter in de comments!

1 Comment

 • Miss Happinez 4 oktober 2014 at 09:58

  Dat zijn volgens mij hele haalbare doelen! Succes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×