Persoonlijk

October goals

October goals

Vandaag is alweer de laatste dag van september: wat gaat de tijd toch snel. In september begon ik aan een nieuwe opleiding, waarvan ik a.s. maandag alweer mijn eerste tentamen moet maken. Hoe mijn doelen voor afgelopen maand zijn gegaan en welke doelen ik voor aankomende maand heb? Dat vertel ik je in dit artikel.

Afgelopen maand : september

Wennen aan een nieuwe school en nieuwe opleiding
Dit doel is me toch al wel aardig gelukt. Natuurlijk weet ik nog lang niet alles te vinden, en ben ik echt nog niet zover dat ik mezelf altijd tot studeren kan zetten. Toch ben ik al aardig gewend aan het studentenleven in deze afgelopen maand. Wel moet ik toegeven dat ik ook heel erg goed ben in niet naar colleges toe gaan wanneer ik denk dat ik er niets aan ga hebben, maar hé: hebben niet alle studenten daar last van?

Een goede balans zien te vinden voor school/werk/Brownie/Ordinary Odd
Zoals jullie hebben kunnen merken is er de afgelopen maand alsnog gewoon iedere dag een nieuw artikel online gekomen. Ik kan het gewoon niet laten! Hoe druk ik het ook heb met school, ik ben nog niet zo ver dat ik het over mijn hart kan verkrijgen om geen nieuwe content online te plaatsen. Wie weet dat dit binnenkort wel gaat komen, wanneer ik echt oververmoeid raak van alles wat ik doe. Voorlopig is mijn balans zodanig dat ik iedere dag de hele dag door bezig ben: ik zal me in ieder geval niet snel vervelen!

Brownie

Aankomende maand : oktober

Mijn vakken halen voor dit eerste blokje
Zoals ik al vertelde in mijn laatste persoonlijke update, heb ik blokken van 4 weken op school. In die 4 weken behandel ik 2 vakken: wat inhoud dat ik ontzettend intensief bezig ben met die 2 vakken. A.s. maandag (3 oktober) heb ik dan ook al de afsluiting van mijn eerste vakken. Ik heb een tentamen voor het vak Media & Maatschappij: landschap over zo’n 13 hoofdstukken en daarnaast moet ik een compleet Onderzoeksverslag inleveren voor het vak Onderzoek. Aangezien ik het jaar goed wil beginnen (en het mijn doel is om dit jaar gelijk mijn Propedeuse te halen) wil ik ze allebei halen: flink aan de bak dus.

Genieten van mijn herfstvakantie
Het is lang geleden dat ik vakantie heb gehad hier thuis: de laatste keer was in februari. Ik nam namelijk eigenlijk nooit vakantie toen ik fulltime werkte, behalve als ik ook daadwerkelijk op vakantie ging. De enige keer dat ik vakantie had en thuis zat was dus in februari. Ik kan niet wachten om straks lekker een weekje tot rust te komen hier thuis. Even geen school of werk, maar gewoon relaxen en werken aan Ordinary Odd. Ow, en mijn ouders zijn die week op vakantie dus ik heb lekker het huis voor mezelf: ontspannen en dingen doen voor mezelf gaat dus zeker lukken.

Filmen met Joyce
Ook heb ik in de herfstvakantie een afspraak staan samen met Joyce, om samen te gaan filmen. Dit staat echt al maanden op de planning, maar het kwam er alsmaar niet van. Deze vakantie hebben we het dus gepland, dus de video’s komen eraan. Welke video’s zouden jullie willen zien?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

10 Comment

 1. Reply
  hilde
  30 september 2016 at 21:55

  Petje af hoor, zoveel leren, school, je blog en je paard. Top! Maar denk ook aan je rust hè? x
  hilde onlangs geplaatst…Uit de pers: Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% PureMy Profile

  1. Reply
   Irina
   30 september 2016 at 22:04

   Haha, ja daar gaat het nog wel eens mis ^^’

 2. Reply
  Ria
  30 september 2016 at 20:41

  Ga zo door, succes!

  1. Reply
   Irina
   30 september 2016 at 21:48

   Dankjewel!

 3. Reply
  Mariëlle
  30 september 2016 at 20:25

  Hopelijk bereik je de oververmoeidheid niet!! Gelukkig heb je weer mooie doelen en super leuk dat je met Joyce gaat filmen 🙂

  1. Reply
   Irina
   30 september 2016 at 21:48

   Ja ik heb er nu al heel veel zin in!

 4. Reply
  Rosanne
  30 september 2016 at 16:26

  Ik denk dat jij heel erg ga genieten van een weekje vakantie haha!

  1. Reply
   Irina
   30 september 2016 at 16:53

   Haha, dat denk ik ook!

 5. Reply
  Brittany
  30 september 2016 at 10:16

  Ah, super leuk dat je met Joyce gaat filmen! Misschien elkaar geblinddoekt opmaken of een leuke challenge? Ik kijk nu al uit naar jullie video’s!
  Brittany onlangs geplaatst…MAC Mineralize Blush | DaintyMy Profile

  1. Reply
   Irina
   30 september 2016 at 10:17

   Ja we hebben zelf al een paar leuke challenges in ons hoofd! Worden vast leuke video’s ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.