Ochtend Routine Voor School ♥ Maart 2017

19 maart 2017 2 Comments

Ik heb eindelijk weer eens een routine video voor jullie! In deze video laat ik je mijn complete ochtend routine zien voor een schooldag. Van het moment van wakker worden tot het vertrekken vanaf huis: ik laat je alles zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 19 maart 2017 at 14:26

  Leuke video Irina. Wat doe jij veel zeg, voor je de deur uit gaat! Hoe lang voor vertrek sta jij op??

  • Irina 19 maart 2017 at 17:29

   Ongeveer 1 a 1,5 uur voor vertrek!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×