NYX Vivid Bright Eyeliner – 09 Vivid Blossom

11 juli 2017 1 Comment

Een hele tijd terug kocht ik op het I Love Beauty event de NYX Vivid Bright Eyeliner in 09 Vivid Blossom. Dit is een prachtige pastel paarse kleur eyeliner: perfect voor een net iets bijzonderdere look. Ik maakte al eerder een makeup tutorial met de eyeliner, maar heb hem nooit gereviewd hier op mijn blog. Hoog tijd dus!

NYX Vivid Bright Eyeliner - 09 Vivid Blossom

De verpakking van de eyeliner is heel erg simpel en strak vormgegeven: het is een langwerpige huls die iets taps toe loopt. De dop van de eyeliner is zwart terwijl de rest dezelfde kleur paars heeft als de eyeliner zelf. Makkelijk terug te vinden in je stash dus! Daarnaast krijg je wanneer je de eyeliner koopt een kartonnen doosje er omheen: dit vind ik zelf net een beetje dat extra luxe gevoel geven.

De swatch van de eyeliner maakte me enthousiast: de kleur is goed gepigmenteerd. Wel moet ik zeggen dat ik de kleur erg licht vind waardoor hij ietwat weg valt op mijn huid. Dit komt helaas niet erg goed over op de foto’s.

NYX Vivid Bright Eyeliner - 09 Vivid Blossom

De eyeliner werkt ontzettend gemakkelijk door het dunne kwastje en zoals te zien is op de foto hierboven is er ook gemakkelijk een strakke wing mee te zetten. Heel erg tof! Jammer dat de kleur ietsjes weg valt op mijn gezicht wanneer je hem full face ziet, maar ik ga deze eyeliners zeker onthouden en binnenkort meer kleurtjes aanschaffen!

De NYX Vivid Bright Eyeliner in 09 Vivid Blossom kost €5,20

1 Comment

 • Britt 11 juli 2017 at 21:29

  Ik heb mijn ogen op de kobaltblauwe, die vind ik ook zo gaaf!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×