NYX Strobe of Genius Illuminating palette

29 juni 2017 1 Comment

Als verrassing ontving ik een paar weken terug een pakketje van de Douglas met daarin een heel erg mooi cadeau van Joyce: het NYX Strobe of Genius Illuminating palette. Dit palette stond al tijden op mijn wishlist dus ik kon niet wachten om het te fotograferen en in gebruik te nemen. Zo gezegd zo gedaan: vandaag laat ik je deze beauty zien.

De verpakking van het NYX Strobe of Genius Illuminating palette is gemaakt van plastic, en heeft een doorzichtige deksel waardoor je meteen de zeven prachtige highlighters kunt zien. Het voelt stevig aan en is mooi strak vormgegeven: precies zoals we het gewend zijn van NYX.

Daarnaast vind ik het echt heel erg leuk om te zien dat NYX een aantal bijzondere kleuren highlighter in het palette heeft gestopt, zoals geel en blauw. Deze tinten zie je toch niet zo snel, maar zijn wel erg tof om mee te spelen.

NYX Strobe of Genius Illuminating palette

Hierboven zijn alle zeven tinten uit het palette te zien op mijn arm en ik moet zeggen dat ik meteen enthousiast werd van de swatches. Wat een prachtige glans en mooi pigment! Ik werd hierdoor nog verliefder op het palette dan dat ik al was.

NYX Strobe of Genius Illuminating palette

Op mijn jukbeenderen koos ik ervoor om de highlighter rechts onderin het palette aan te brengen. Dit is een mooie wit-gouden highlighter: iets waar ik altijd blij van word. Ik ben heel erg benieuwd om ook de andere kleuren highlighter te gaan proberen op mijn huid: vooral de blauwe kleur lijkt me heel erg tof om mee te spelen.

Het NYX Strobe of Genius Illuminating palette kost €18,95

1 Comment

 • Joyce 29 juni 2017 at 20:52

  Fijn dat je er zo blij mee bent! <3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×