NYX Soft Matte Lip Creams – Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

27 juni 2016 8 Comments

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Laatst liet ik jullie mijn eerste NYX Soft Matte Lip Cream al zien in de kleur Cannes. Dit werd al na de eerste keer opdoen mijn favoriete lip product van het moment. Niet erg lang daarna besloot ik dan ook nog een paar kleuren te bestellen! Vandaag laat ik je de kleuren Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam en Copenhagen zien.

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Na Cannes besloot ik nog een stel uiteenlopende kleuren te bestellen. Ik koos voor Abu Dahbi: een bruine nude tint die ik bij veel anderen had gezien. Ook de populaire kleur Antwerp kon niet missen en als Nederlander hoor je de kleur Amsterdam natuurlijk te hebben. Als laatste koos ik de kleur Copenhagen, omdat deze donkere wijntint me onwijs aansprak.

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

De dekking van de lip creams is verschillend per kleur. Zoals je ziet dekt Abu Dahbi niet meteen in één laag en Copenhagen dekt niet heel gelijkmatig. Verder vond ik de swatches veel goeds beloven!

NYX Soft Matte Lip Cream – Abu Dahbi

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Ik ben minder blij met Abu Dahbi dan dat ik had verwacht. Over het algemeen ben ik gek op bruintinten, maar dit is hem op de één of andere manier toch net niet. Ik vind hem mezelf wel staan, maar het is geen kleur waarbij ik denk ‘WAUW’. Abu Dahbi heeft twee laagjes nodig om mooi te dekken.

NYX Soft Matte Lip Cream – Antwerp

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Ik had Antwerp totaal niet zo roze verwacht, anders had ik hem nooit besteld. Op de Douglas website leek hij veel meer peachy, wat dus een beetje een tegenvaller was. Ik vind hem me zeker niet misstaan, maar dit soort tinten pak ik er toch niet zo snel bij. Daarnaast kun je zien dat Antwerp de velletjes op mijn lippen een beetje benadrukt en kun je voor het mooiste effect beter twee laagjes gebruiken.

NYX Soft Matte Lip Cream – Amsterdam

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Amsterdam is toch wel mijn favoriet van deze vier: wat een toffe rood! Hij dekt in één laagje prima en benadrukt de velletjes op mijn lippen totaal niet. Dit is echt een kleurtje dat ik vaak zal gaan dragen.

NYX Soft Matte Lip Cream – Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Creams - Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam & Copenhagen

Op de foto’s kun je goed zien dat Copenhagen niet heel erg gelijkmatig verspreid, en de velletjes op mijn lippen wat benadrukt. Ik heb op de foto’s expres maar één laagje aangebracht, zodat dit goed zichtbaar zou zijn. Echter met twee laagjes is de kleur wel heel erg mooi: ik droeg hem in de video van gisteren.

Al met al ben ik heel erg blij met de kleur Amsterdam en ook Copenhagen is (wanneer je hem goed aanbrengt) heel erg tof. Abu Dahbi is misschien in de winter; wanneer ik wat witter ben; een top nude tint. Antwerp is de enige uit dit rijtje waar ik zelf niet heel erg blij mee ben, maar dat maakt het geen minder fijn product!

De NYX Soft Matte Lip Creams kosten €7,50 per stuk

8 Comments

 • Mariska 27 juni 2016 at 13:37

  Ze zijn prettyyyy en er zijn ook zo veel kleurtjes! Ze zijn wel erg verschillend inderdaad.

  • Irina 27 juni 2016 at 13:41

   Ja, het is maar net welke kleur je hebt of de dekking etc. goed zijn! Toch raar als je bedenkt dat het uit dezelfde lijn komt.

 • Brittany 27 juni 2016 at 10:28

  Jammer dat ze niet helemaal zijn zoals je wilde. Ik had ze ook wel anders verwacht. Momenteel heb ik San Paulo en daar ben ik echt super blij mee.

  • Irina 27 juni 2016 at 12:42

   Ik ben met Cannes en Amsterdam ook echt heel erg blij. Zo zie je maar hoe verschillend ze zijn: ookal horen ze bij dezelfde collectie!

 • Hilde 27 juni 2016 at 09:09

  Ik vind Antwerp super om te zien, maar ik ben ook gek op roze!! Amsterdam staat je fantastisch!

  • Irina 27 juni 2016 at 10:04

   Dankjewel! Ik vind hem ook echt onwijs tof ^^

 • Floor 27 juni 2016 at 06:48

  Wat jammer is het altijd als producten minder mooi/fijn uitpakken dan je verwacht had.. Amsterdam is denk ik ook mijn favoriet! Ik heb zelf Addis Ababa maar dat is zo felroze als je het maar kan bedenken haha

  • Irina 27 juni 2016 at 10:04

   Haha niks voor mij dus! Ik ben wel heel erg blij met Amsterdam, Abu Dahbi en Copenhagen, maar Antwerp is toch minder mijn kleurtje.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×