NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm

5 september 2016 16 Comments

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm

Jullie konden het al zien in de shoplog van gisteren, maar ik nam uit Londen twee kleurtjes mee van de NYX soft matte lip creams. Als eerste de kleur Stockholm: een kleur die ontzettend veel gehyped wordt. Ik was hier al een tijd lang benieuwd naar, maar elke keer was hij uitverkocht online bij Douglas. Toen ik hem zag liggen wist ik het dan ook meteen: die ging met me mee! Wat ik ervan vind vertel ik je vandaag!

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm

De verpakking van de NYX Soft Matte Lip Creams vind ik nog altijd mooi. Inmiddels heb ik alweer 7 kleuren van deze lijn, en over zowel de verpakking als de applicator heb ik niets op te merken. Wel kun je zien dat vette vingers makkelijk zichtbaar zijn op de mat zwarte dop: maar agh, daar let ik niet zo snel op.

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm

De kleur was heel erg lastig om goed op te foto te zetten zo in zonlicht, maar dit was het beste wat ik voor elkaar kreeg. Hier lijkt hij een stuk meer oranje dan dat hij op de lippen uit pakt. Wat je wel kunt zien is dat het pigment heel erg goed is!

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm

De kleur trekt een beetje in de lijntjes van mijn lippen, maar verder brengt hij ontzettend mooi en egaal aan. De applicator werkt ook makkelijk en snel. Dit is één laagje.

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm

Ja, ik vind dit wel een heel erg mooie kleur! Hij lijkt wel een beetje op Cannes, wat ik ook echt een geweldige kleur vind. Deze is alleen iets minder roze dan Cannes. Zeker een nieuwe favoriet als je het mij vraagt!

Zelf kocht ik deze lip cream in Londen, maar ook via de website van Douglas is hij te bestellen.

De NYX Soft Matte Lip Creams kosten €7,50 per stuk

16 Comments

 • Joyce 9 september 2016 at 21:54

  Aaaah wat een prachtig kleurtje <3. Ik wil binnenkort ook eens wat Soft Matte lip creams gaan bestellen.

  • Irina 9 september 2016 at 21:57

   Zeker doen! Ze zijn zooo mooi!

 • chucky1012 8 september 2016 at 06:54

  Die kleur staat je mooi 😉

  • Irina 8 september 2016 at 07:29

   Dankjewel!

 • Kim 5 september 2016 at 20:35

  Wauw, wat een mooie kleur!

  • Irina 5 september 2016 at 20:39

   Ja het is niet zo gek dat deze zo gehyped wordt!

 • hilde 5 september 2016 at 17:31

  Staat je mooi!! Ik denk dat deze kleur bij mij niet zou staan, ik zou wat meer roze moeten hebben. Ik ga ook eens bij Douglas neuzen!

  • Irina 5 september 2016 at 17:53

   Dan moet je Cannes hebben! Die is ook echt prachtig ^^

 • Sandra 5 september 2016 at 11:28

  Deze kleur staat al een hele tijd op mijn wishlist, maar ik heb hem gewoon nog steeds niet kunnen scoren bij de Douglas. Mehh! Het is zó mooi! Hij staat jou ook echt heel goed. 😀

  • Irina 5 september 2016 at 11:55

   Dankjewel! <3

 • Maaike 5 september 2016 at 10:57

  Oh wauw wat een mooie kleurtje! Hij is ook lekker subtiel 🙂

  • Irina 5 september 2016 at 11:07

   Ja een prachtig nude kleurtje!

 • Brittany 5 september 2016 at 10:01

  Deze wil ik ook al heel lang maar is inderdaad overal uitverkocht!

  • Irina 5 september 2016 at 10:32

   Daarom was ik zo blij toen ik hem in Londen vond ^^

 • Maaike 5 september 2016 at 06:29

  Ik heb deze ook! Ik vind hem het mooist als Cannes helemaal op mijn lippen zit en dan gebruik ik deze alleen in het midden van mn lippen om de boel wat op te lichten en voller te laten lijken. Fijne review!

  • Irina 5 september 2016 at 08:35

   Oew daar had ik nog helemaal niet aan gedacht! Slim, ga ik ook eens proberen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×