NYX Soft Matte Lip Cream Stash

29 juni 2016 2 Comments

NYX Soft Matte Lip Cream Stash

Hoewel de reviews pas net online staan kreeg ik veel vragen naar een swatch-video van al mijn NYX Soft Matte Lip Creams. Ik laat je vandaag alle 5 mijn kleurtjes zien: Abu Dahbi, Cannes, Antwerp, Amsterdam en Copenhagen. Ik swatch alle kleurtjes op mijn lippen, vertel mijn mening en hoeveel laagjes de kleur nodig heeft voor een egale dekking. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

Abu Dahbi – hier –
Cannes – hier –
Antwerp – hier – 
Amsterdam – hier –
Copenhagen – hier –

2 Comments

 • Robin Valentine 29 juni 2016 at 11:09

  ik heb er ooit een van deze gehad, vond ze zelf wel fijn! en je ooglook is ook heel mooi trouwens 🙂

  • Irina 29 juni 2016 at 19:04

   Aww dankjewel! Die is gemaakt met het I Heart Makeup – Death By Chocolate palette waarvan binnenkort een review online komt ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×