NYX Soft Matte Lip Cream – Rome

19 september 2016 18 Comments

NYX Soft Matte Lip Cream - Rome

In Londen stond ik voor het NYX schap van de Boots en keek mijn ogen uit: wat een boel kleurtjes lagen er van de soft matte lip creams! Veel meer keuze dan dat wij hier in Nederland hebben. Uiteindelijk nam ik de kleuren Stockholm en Rome mee. Rome is helaas niet te koop in Nederland, maar ik wil hem je toch graag laten zien voor het geval dat je hem een keer tegen komt in het buitenland!

NYX Soft Matte Lip Cream - Rome

De verpakking is precies hetzelfde als van de andere NYX soft matte lip creams. Simpel, met een matte zwarte dop. Aan de onderkant van de lip cream staat de naam, makkelijk met terugvinden in je stash dus!

NYX Soft Matte Lip Cream - Rome

Rome is een wat donkerdere roze/rode kleur. Hij heeft ook wel iets weg van de oudroze kleuren die je op het moment overal tegen komt. Zelf vind ik het een hele mooie kleur voor het najaar! Verder kun je zien dat de kleur goed dekkend is.

NYX Soft Matte Lip Cream - Rome

Ook op mijn lippen dekt de lip cream goed en verdeeld hij makkelijk. Hij benadrukt geen velletjes en trekt amper in de lijntjes van mijn lippen: fijn!

NYX Soft Matte Lip Cream - Rome

En zo ziet het er dan uit full-face. Is die niet mooi? Ik heb hem met het mooie weer van de afgelopen tijd niet heel erg veel gedragen, maar nu de temperaturen wat lager worden en we weer lange broeken dragen denk ik dat ik hem er weer vaker bij ga pakken. Wat een prachtkleur!

Rome blijft net als de andere NYX soft matte lip creams goed zitten na wat te eten. Wel zul je hem moeten bijwerken bij een flinke hap, door de wat opvallendere kleur. Ja, ik ben helemaal blij met deze nieuwe aanwinst!

NYX Soft Matte Lip Creams kosten €7,50 per stuk

18 Comments

 • mieke | mieksmind 19 september 2016 at 19:06

  echt een prachtige kleur, staat je super goed! Ik wil ook nog deze NYX soft lip creams waaronder deze!

  • Irina 19 september 2016 at 19:07

   Als je hem tegen komt zou ik hem zeker meenemen!

 • Lotje 19 september 2016 at 18:32

  Wat een prachtige kleur! Staat je heel mooi! X

  • Irina 19 september 2016 at 19:07

   Dankjewel! <3

 • Hilde 19 september 2016 at 18:21

  Hele mooie kleur! Hier hou ik van!

  • Irina 19 september 2016 at 19:07

   Ja mooi he! Jammer dat die niet verkrijgbaar is in Nederland.

 • Teddy 19 september 2016 at 16:26

  Wat een mooie kleur!

  • Irina 19 september 2016 at 19:08

   Ja hij is echt prachtig!

 • Joyce 19 september 2016 at 14:49

  OMG DEZE IS PRACHTIG! <3 Die zet ik op mijn lijstje voor Londen!

  • Irina 19 september 2016 at 19:08

   Zeker doen! <3

 • Brittany 19 september 2016 at 11:02

  Wauwie, wat een mooie kleurtje zeg. Deze komt op m’n wishlist! <3

  • Irina 19 september 2016 at 12:02

   Zeker halen als je hem tegen komt!

 • marleen@burgertrutjes 19 september 2016 at 10:58

  Prachtig! Je krijgt er een hele zachte look van!

  • Irina 19 september 2016 at 12:02

   Dankjewel! <3

 • Melike 19 september 2016 at 10:47

  Wat mooi, prachtig nude! Ik wil ook nog zo eentje kopen, vind ze zo mooi

  • Irina 19 september 2016 at 12:04

   Ze zijn echt heel erg fijn! Van andere kleurtjes staan ook reviews online 😉

 • Maaike 19 september 2016 at 06:29

  Oooh deze ziet er mooi uit! Dit is precies de soort kleur die ik altijd erg mooi vind. Al vind ik dit geen super opvallende kleur hoor. Voor mij zou dit toch echt wel doorgaan als een nude. Ik hou wel van een knalkleurtje op zn tijd.

  • Irina 19 september 2016 at 08:18

   Nee hij is niet heel erg knallend, maar wel de perfecte nude voor het najaar!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×