NYX Soft Matte Lip Cream – Cannes

6 juni 2016 5 Comments

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

Toen ik op de Douglas website aan het kijken was voor een lipstick uit de nieuwste MAC limited editon (die helaas uitverkocht bleek te zijn) kwam ik de NYX soft matte lip creams tegen. Ik heb zo ontzettend veel goede verhalen gehoord over deze lip creams dat ik besloot het ook te proberen: ik bestelde de kleur Cannes. Vandaag laat ik hem aan jullie zien: is hij net zo fijn als iedereen beweert?

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

De verpakking van de lip cream is simpel, maar door de matte dop vind ik hem wel stijlvol. Aan de onderkant van de verpakking kun je zien hoe de kleur heet: wel zo handig wanneer je er de lip creams rechtop wilt hebben staan en je er meerdere hebt.

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

De applicator van de lip cream is als die van een lip gloss. Over het algemeen ben ik niet zo handig met dit soort applicators: maar met deze kan ik verrassend goed overweg. Ook pakt hij de kleur goed op, waardoor je niet oneindig vaak nieuw product moet pakken.

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

In de verpakking vind ik Cannes er bruiner uit zien dan wanneer ik hem swatch: jammer want over het algemeen vind ik roze kleurtjes toch niet helemaal bij mezelf passen. Wel merk ik meteen dat de kleur goed dekkend is en redelijk snel mat opdroogt: handig want dan hoef je niet al te lang voorzichtig te zijn met je lippen over elkaar heen halen!

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

Zoals je op deze close up kunt zien is de kleur volledig dekkend, maar laat hij wel droge velletjes etc. extra zien. Op een afstandje valt dit eigenlijk al niet meer op.

NYX Soft Matte Lip Cream - Cannes

En zo ziet de kleur er dan uit op mijn lippen: ik vind hem echt geweldig! Hoe jammer ik het vond dat de kleur roze uitviel op de swatch, zo blij was ik toen ik mezelf in de spiegel zag: wat een prachtig kleurtje! Dit is echt een roze kleur die ik mezelf ontzettend goed vind staan en ik hem heb daarom ook al regelmatig op gehad.

De lip cream slijt geleidelijk van je lippen af, wat zeker met een kleur zoals deze niet zorgt voor lelijke effecten. Na een flinke maaltijd werk ik hem zelf wel bij, maar een glaasje drinken of een kleine snack overleeft hij met gemak.

Al met al ben ik echt ontzettend blij met deze lip cream en ik moet bekennen dat er alweer 4 andere kleurtjes naar me onderweg zijn. Ik kon het niet laten!

De NYX soft matte lip creams kosten €7,50 per stuk

5 Comments

 • Kim 10 juni 2016 at 20:20

  Klinkt goed! Mooi kleurtje is het ook 🙂

 • Janneke | Crafty Time 6 juni 2016 at 19:56

  Wat een prachtige kleur, staat je ook prachtig! xx

 • Marushi 6 juni 2016 at 19:54

  Staat je echt heel erg goed! Mooie kleur zeg! -x-

 • Nienke 6 juni 2016 at 17:51

  Wauw, wat een mooie kleur! Staat je heel erg goed. Heb zelf nog geen lipcreams van NYX in mijn stash, maar ze lijken mij heel fijn.

 • Sanne 6 juni 2016 at 09:13

  Zo’n mooi kleurtje! Ik moet ook eens een keer deze lip cream kopen, want wonder boven wonder heb ik dit nog niet gedaan. Je hebt er een goede review van gemaakt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×