NYX Shout Loud lipsticks testen

NYX Shout Loud lipsticks testen

31 juli 2020 No Comments

Ik ontving laatst een pers pakketje met hierin negen van de nieuwe NYX Shout Loud lipsticks. Natuurlijk werd ik direct benieuwd en besloot ik alle lipsticks voor jullie te testen. In deze video laat ik je de kleuren dan ook allemaal zien op mijn lippen en test ik de houdbaarheid uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×