NYX Ombe Blush – 02 Strictly Chic

8 april 2017 8 Comments

Op het I Love Beauty event stond een stand van NYX. Natuurlijk sloeg ik mijn slag en ging in de enorme rij staan om te kunnen shoppen. Eenmaal binnen zag ik als een van de eerste dingen de ombre blush in de schappen liggen. Er zijn in totaal zes verschillende kleuren, waarvan ik 02 Strictly Chic meenam. Vandaag laat ik hem aan je zien!

De verpakking van de blush is simpel en strak vormgegeven. Zelf vind ik het er ontzettend mooi en professioneel uitzien. De verpakking voelt ook stevig aan en gaat hierdoor niet zo snel open in bijvoorbeeld je tas.

Daarnaast ben ik natuurlijk verliefd op de inhoud: een prachtige peachy blush die ombre overloopt van licht naar donker. Die moest ik hebben!

NYX Ombe Blush - 02 Strictly Chic

Ik besloot de verschillende kleuren van de blush apart te swatchen voor jullie. Links is de lichtste tint te zien, in het midden de donkerste tint en helemaal rechts zie je hoe de kleur er uit ziet wanneer je de verschillende tinten mixt. Een echte peachy kleur zoals je kunt zien!

NYX Ombe Blush - 02 Strictly Chic

Het pigment van de blush is ontzettend goed en hierdoor moet je voorzichtig zijn met aanbrengen. Doe je dit niet dan heb je knaloranje wangen als resultaat.

Wanneer je de blush wel voorzichtig aanbrengt is de kleur echter prachtig: ik vind hem echt perfect voor het voorjaar. De kleur is heerlijk zomers en vrolijk en wanneer ik ernaar kijk krijg ik meteen zin in de zon.

Ja, dit is voor mij zeker een prachtige toevoeging aan mijn stash: misschien dat ik binnenkort maar eens ga kijken naar de andere tinten van deze blush.

De NYX Ombre Blush in 02 Strictly Chic kost €10,49

8 Comments

 • Mariska 8 april 2017 at 22:47

  Ooooh wat een plaatje! Zowel product zelf als aangebracht 😀 Rennen naar de NYX store!

  • Irina 9 april 2017 at 21:48

   Hihi zeker doen!

 • Lieke 8 april 2017 at 21:49

  Wauw super mooie blush.

  • Irina 9 april 2017 at 21:48

   Zeker! Ik ben er onwijs blij mee ^^

 • Joyce 8 april 2017 at 16:28

  Oeeh, wat is hij mooi zeg!

  • Irina 9 april 2017 at 21:48

   Ja! Ik had er meer mee moeten nemen, hihi.

 • Nicole 8 april 2017 at 12:01

  Oeh deze is echt mooi. Ik vind hem er ook echt super gaaf uitzien in de pan!

  • Irina 9 april 2017 at 21:48

   Ja dat was ook stiekem waar ik op viel! Maar ook aangebracht is hij prachtig!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×