NYX Liquid Suede – Soft Spoken

4 april 2017 20 Comments

Zoals jullie al hebben kunnen zien in mijn shoplog van het I Love Beauty Event, kocht ik daar o.a. de NYX Liquid Suede in de kleur Soft Spoken. Deze kleur stond echt al tijden op mijn wishlist, en nu hem ik hem eindelijk in mijn bezit. Een leuke nude liquid lipstick is altijd welkom toch? Vandaag laat ik hem aan je zien!

NYX Liquid Suede - Soft Spoken

De verpakking van de NYX Liquid Suede is simpel en strak. De flacon heeft dezelfde kleur als het lipproduct, wat het makkelijk vindbaar maakt in je stash. De applicator van de liquid lipstick is heel erg plat en dun. Het werkt in principe prima, maar ik houd zelf toch wat meer van wat bollere applicators.

NYX Liquid Suede - Soft Spoken

Zodra ik de kleur op mijn arm swatchte werd ik verliefd: wat een mooie kleur en wat een goed pigment! Het is een roze/bruine nude tint die geschikt is voor iedere dag. De substantie voelt ook heel erg fijn aan en glijd over mijn arm heen als boter.

NYX Liquid Suede - Soft Spoken

Ook op de lippen smeerde de liquid lipstick heel gemakkelijk uit en dekte met één laagje volledig. Wel moest ik even wennen aan het gevoel van het product op mijn lippen: hij voelt namelijk veel minder droog aan op de lippen dan dat ik gewend ben van liquid lipsticks. Ik heb continu het gevoel dat het product nog niet volledig is opgedroogd, terwijl hij dan al niet meer afgeeft. Handig! Maar toch wel even wennen.

NYX Liquid Suede - Soft Spoken

De kleur zelf vind ik in ieder geval echt prachtig en ga ik er zeker nog veel vaker bij pakken! Op de lippen is de kleur toch meer bruin dan roze, maar het roze komt er zeker nog wel doorheen.

Ja, dit is een nude tint waar ik van houd. Nu het mooie weer eindelijk hier is denk ik dat ik hem niet zo vaak zal dragen, maar zodra het weer herfstig weer wordt vind ik dit een perfecte kleur!

De NYX Liquid Suede in Soft Spoken kost €8,35

20 Comments

 • Joyce 5 april 2017 at 21:19

  It’s so pretteeeeeh <3

  • Irina 5 april 2017 at 22:26

   Ja het kleurtje is echt top! Alleen denk ik dat ik hem pas in het najaar er weer echt bij ga pakken.

 • Iris 5 april 2017 at 16:45

  Oeeh I like it ♥

  • Irina 5 april 2017 at 19:15

   Ja hij is zo tof!

 • Lotje 4 april 2017 at 22:11

  Wauwie! Dit is echt een prachtige kleur! X

  • Irina 5 april 2017 at 11:53

   Ja ik ben er ook echt zo blij mee!

 • Natascha 4 april 2017 at 19:30

  Ik vind deze kleur ook prachtig, staat je mooi!

 • Soraya 4 april 2017 at 18:05

  Wat een mooie kleur. Ik wil hem zeker kopen 🙂

  • Irina 4 april 2017 at 19:54

   Zeker doen! Hij is heel mooi ^^

 • sabrina 4 april 2017 at 11:50

  Wat een prachtige kleur voor jou! Inderdaad niet meer voor de aankomende tijd, maar super voor herfst en winter. Ik heb nog niets van NYX, toch eens gaan kijken bij douglas. De bon ligt klaar 🙂

  • Irina 4 april 2017 at 14:41

   Zeker een keer een kijkje nemen! NYX heeft echt hele mooie producten in haar assortiment.

 • Britt van Ommeren 4 april 2017 at 11:16

  Wat een mooi kleurtje, perfect voor overdag maar bij alles wel! Staat je mooi 🙂

  • Irina 4 april 2017 at 14:40

   Dankjewel! Ik ben er ook echt blij mee ^^

 • Kim 4 april 2017 at 07:34

  Mooi kleurtje! Staat je goed.

 • Kim 4 april 2017 at 07:03

  Het is inderdaad een mooi everyday kleurtje! Hij staat je mooi en blend goed in op je lippen.

  • Irina 4 april 2017 at 08:39

   Dankjewel! Ja ik ben er ook echt blij mee ^^

 • Brittany 4 april 2017 at 06:43

  Hij staat je prachtig! <3 Hij matcht ook mooi bij je haar!

  • Irina 4 april 2017 at 08:39

   Dankjewel Britt <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×