NYX Jumbo Eye Pencil – Milk

1 oktober 2016 10 Comments

NYX Jumbo Pencil - Milk

Een tijdje terug konden jullie zien dat ik een swap had gedaan met Ellen. Tijdens die swap kreeg ik onder andere het wel bekende NYX jumbo eye pencil in Milk. Dit is een wit potlood dat je heel goed kunt gebruiken als basis voor oogschaduw. De oogschaduw die je hier overheen aanbrengt wordt veel intenser. Benieuwd? Lees dan snel mee!

NYX Jumbo Pencil - Milk

Op de één of andere manier heb ik altijd gedacht dat de jumbo eye pencils van NYX veel dikker en korter waren. Dit potlood is echter heel lang en dun: wel heel erg mooi! De dop is doorzichtig en sluit stevig om het potlood aan.

NYX Jumbo Pencil - Milk

De punt van het potlood is lekker grof: vandaar de naam jumbo eye pencil waarschijnlijk ook. Precies werken zal die niet doen, maar als oogschaduw basis vind ik dit niet heel erg.

NYX Jumbo Pencil - Milk

Zoals je ziet geeft het potlood ontzettend veel pigment af. Ik heb het potloof hier maar één keer over mijn arm gehaald voor het resultaat links. Rechts besloot ik een stukje van mijn huid ‘in te kleuren’ met het potlood, om te kijken hoe de dekking dan zou zijn: super!

NYX Jumbo Pencil - Milk

Vervolgens de grote test: het aanbrengen van een oogschaduw met en zonder het NYX jumbo eye pencil eronder. Links zie je de Essence the velvets oogschaduw 09 bahama-mama op zichzelf en rechts met een basis van het potlood er onder.

Het effect verbaasde me echt: wat een verschil! Je kunt zien dat de kleur rechts veel intenser is en veel meer van je oog af zal gaan poppen. Wanneer ik een keer een opvallende ooglook wil maken weet ik welke oogschaduw basis ik ga gebruiken!

De NYX Jumbo Eye Pencil in Milk kost €6,55

10 Comments

 • Jonna@Burgertrutjes 1 oktober 2016 at 22:20

  Als mijn primer van Urban Decay op is ga ik deze kopen <3

  • Irina 1 oktober 2016 at 22:33

   Hij is in ieder geval een stuk goedkoper!

 • Joyce 1 oktober 2016 at 19:52

  Hij is zo fijn! Op je waterlijn zit hij overigens ook als een huis 🙂

  • Irina 1 oktober 2016 at 21:34

   Oew dan ga ik hem daar ook snel eens proberen!

 • hilde 1 oktober 2016 at 18:39

  Zeker een mooi effect, en ook nog lekker betaalbaar! Die ga ik ook een keertje halen.

  • Irina 1 oktober 2016 at 21:34

   Het is echt een budget topper ^^

 • Mariska 1 oktober 2016 at 11:57

  Zo handig om te hebben dit! Handig als oogschaduwbasis of als highlighter onder je wenkbrauw, of gewoon als oogpotloodje 🙂

  • Irina 1 oktober 2016 at 21:34

   Ja precies! Multifunctioneel ^^

 • Natascha 1 oktober 2016 at 09:26

  Ik heb dit pencil ook en het werkt inderdaad super goed. Ik gebruik hem alleen nooit hihi moet ik toch weer eens gaan doen!

  • Irina 1 oktober 2016 at 21:34

   Ja ik vraag me ook af hoe vaak ik hem ga gebruiken: maakt hem echter niet minder fijn, hihi

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×