NYX adventskalender 2021 unboxing

NYX adventskalender 2021 unboxing

20 oktober 2021 1 Comment

Het is opnieuw tijd voor een adventskalender unboxing video! Ik laat je dit keer de NYX adventskalender van dit jaar zien, met 24 vakjes. NYX heeft ook een kleinere kalender met 12 vakjes en zelfs een grote met 31 vakjes, maar vandaag neem ik de ‘traditionele’ variant die aftelt naar kerst. Hij is verkrijgbaar voor €57,95, maar is hij dit geld ook waard? Dat bekijken we samen in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel 21 oktober 2021 at 14:17

  Wat een toffe box en mooie producten, ziet er goed uit! Plus wat zit je haar leuk Irina 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×