NYX Adventskalender 2020 unboxen

NYX Adventskalender 2020 unboxen

14 oktober 2020 No Comments

Vandaag is het weer tijd om jullie een nieuwe adventskalender te laten zien. Ik ontving de NYX adventskalender 2020 namelijk afgelopen week en kon niet wachten om deze voor jullie te unboxen. In deze video laat ik je dan ook zien wat er in alle vakjes zit: is de kalender de moeite waard om aan te schaffen of niet? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb dit product ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×