NYC Smootch Proof Liquid Lip Stain

9 februari 2016 5 Comments

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

Vandaag is het tijd voor de review van de twee NYC Smootch Proof Lip Stains die ik vorige week kocht bij het Kruidvat. Ik liet jullie ze al kort zien in de vlogs maar vandaag is toch echt tijd voor de uitgebreide review! Ik heb de kleurtjes 400 On Everybody’s Lips en 320 Unforgettable Fuchsia.

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

De lip stains hebben een simpele sponsapplicator: iets wat ik over het algemeen erg makkelijk vind om mee te werken.

De verpakking is verder heel erg simpel. Een zwarte dop en ook de tekst op het product is in het zwart afgedrukt. De kleur van de lip stain is meteen duidelijk: handig.

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

En dan zijn dit de swatches: zoals je ziet schijnt mijn huid er op sommige plekken nog doorheen. Verder vind ik vooral de linker kleur heel erg mooi. Echt een kleur voor mij: bruin en lichtelijk nude.

400 On Everyone’s Lips

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

Op mijn lippen valt 400 On Everybody’s Lips erg tegen. Hij brengt niet fijn aan, er is weinig te zien van de kleur en wanneer je van dichtbij naar mijn lippen kijkt dan zie je dat hij erg vlekkerig is. Heel erg jammer want dit had echt een favoriet van mij kunnen worden!

320 Unforgettable Fuchsia

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain

Ook 320 Unforgettable Fuchsia brengt onhandig aan. Toch valt het hier minder op dan de andere kleur. Ik heb dan ook deze kleur opgehouden om de houdbaarheid te testen. Deze is heel erg goed! Ik deed de lip stain rond half 12 op en pas na het avondeten was het echt tijd om de lipkleur er af te halen of bij te werken. Daarnaast geeft hij wanneer hij eenmaal is opgedroogd ook niet meer af. Hij doet dus wat een lip stain zou moeten doen!

Al met al ben ik niet erg enthousiast over deze producten. Vooral de bruine kleur heeft me echt teleurgesteld. De andere kleur is in principe wel draagbaar, maar niet helemaal mijn kleur en daarnaast is hij nog altijd vlekkerig. Nee, ik zou niet zo snel meer kleurtjes kopen.

De NYC Smooch Proof Liquid Lip Stains kosten per stuk €3,99

5 Comments

 • Marushi 9 februari 2016 at 20:00

  Ik heb de 32o, ik vind hem echt geweldig! Maar je moet hem wel voorzichtig aanbrengen. -x-

 • Floor 9 februari 2016 at 17:39

  Jammer dat ze niet fijn zijn, de kleurtjes zijn wel echt leuk namelijk!

 • Joanne 9 februari 2016 at 15:39

  Wat jammer! De kleurtjes zagen er zo mooi uit 🙁

 • Sija 9 februari 2016 at 14:01

  He jammer! Ik zag gisteren toevallig een product die hier op lijkt voorbij komen van NYX op instagram, ik dacht misschien zijn dit wel goede dupes, maar te vlekkerig helaas, die nude kleur leek me zo mooi!

 • Mariska 9 februari 2016 at 12:29

  Jammer dat ze een beetje vlekkerig zijn, want de kleurtjes zijn zo mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×