Beauty

NYC Lavender Blossom

DSCF9025

Vandaag heb ik weer een mooi nagellakje voor jullie. Dit keer van NYC. Ik was laatst boodschappen gaan doen voor mezelf, omdat ik nu natuurlijk 2 weken alleen thuis ben en wel iets te eten moet hebben, en kon het niet weerstaan om eventjes bij het Kruidvat langs te gaan. Daar zag ik dit ontzettend leuke lakje, en besloot het voor jullie te testen, kijk dus snel mee!

Het is een mooi licht paars kleurtje, waardoor ik hem perfect geschikt vond voor de lente en zomer. Ik wil op het moment weer meer kleur dragen, en zo een kleurtje nagellak had ik nog niet. Perfect dus!

DSCF9031

Zoals je kunt zien is het echt een heel erg mooie kleur.Wel moet ik toegeven dat de lak wat dik is en dus niet erg makkelijk is aan te brengen. Hij dekt echter wel met twee laagjes al volledig, wat ik erg goed vind voor zo een licht kleurtje. Wel worden de lagen al makkelijk dik door de dikke textuur van de lak. Je moet er dus wel echt even de tijd voor nemen.

Al met al vind ik het een prima lakje, en ik denk ook zeker dat ik hem nog vaker ga dragen. Voor de prijs hoef je dit lakje ook zeker niet te laten liggen, het kost namelijk maar €2,49.

Heb jij ervaring met nagellak van NYC?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    thesweetlittlemonster
    4 juni 2014 at 11:13

    Super mooie kleur!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.