NYC Lavender Blossom

4 juni 2014 1 Comment

DSCF9025

Vandaag heb ik weer een mooi nagellakje voor jullie. Dit keer van NYC. Ik was laatst boodschappen gaan doen voor mezelf, omdat ik nu natuurlijk 2 weken alleen thuis ben en wel iets te eten moet hebben, en kon het niet weerstaan om eventjes bij het Kruidvat langs te gaan. Daar zag ik dit ontzettend leuke lakje, en besloot het voor jullie te testen, kijk dus snel mee!

Het is een mooi licht paars kleurtje, waardoor ik hem perfect geschikt vond voor de lente en zomer. Ik wil op het moment weer meer kleur dragen, en zo een kleurtje nagellak had ik nog niet. Perfect dus!

DSCF9031

Zoals je kunt zien is het echt een heel erg mooie kleur.Wel moet ik toegeven dat de lak wat dik is en dus niet erg makkelijk is aan te brengen. Hij dekt echter wel met twee laagjes al volledig, wat ik erg goed vind voor zo een licht kleurtje. Wel worden de lagen al makkelijk dik door de dikke textuur van de lak. Je moet er dus wel echt even de tijd voor nemen.

Al met al vind ik het een prima lakje, en ik denk ook zeker dat ik hem nog vaker ga dragen. Voor de prijs hoef je dit lakje ook zeker niet te laten liggen, het kost namelijk maar €2,49.

Heb jij ervaring met nagellak van NYC?

1 Comment

 • thesweetlittlemonster 4 juni 2014 at 11:13

  Super mooie kleur!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×