NYC Big Bold Curl Mascara

31 oktober 2016 No Comments

NYC Big Bold Curl Mascara

Van het merk NYC heb ik eigenlijk vrijwel geen producten in mijn stash liggen en ik heb er dan ook eigenlijk geen reviews van geschreven hier op Ordinary Odd. Toch kreeg ik laatst de NYC Big Bold Curl Mascara in de goodiebag van de BlogTube party en werd meteen benieuwd. De verpakking ziet er super leuk uit en ik hoor goede verhalen: laten we kijken wat hij voor mijn wimpers doet!

NYC Big Bold Curl Mascara

De verpakking van de mascara vind ik zelf ontzettend leuk eruit zien. Hij is een hele leuke frisse kleur groen, net geen mintkleur maar het komt er dicht bij in de buurt. Met holografisch paarse tekst staat de naam van de mascara erop. Voor de vormgeving geef ik NYC zeker een dikke like!

Toen ik de mascara open maakte schrok ik in eerste instantie best wel: wat een enorme borstel! In de borstel zit een subtiel bochtje, waardoor je gemakkelijk bij je wimpers zou moeten kunnen. Zelf kan ik redelijk goed omgaan met dit soort dikke borsteltjes, maar ik weet dat er genoeg meiden zijn die dit lastig vinden. Zeker voor de onderste wimpers is het niet echt ideaal.

NYC Big Bold Curl Mascara

Op de foto hierboven zie je links mijn oog zonder mascara en rechts met de NYC Big Bold Curl mascara. Ik vind dat de mascara toch wel een heel erg mooi effect geeft! Hij is natuurlijk en geeft absoluut geen spinnenpoten effect, maar zorgt wel voor mooie lange wimpers. Het borsteltje is door de dikte dus wel wat lastig om mee aan te brengen, maar dit is ook gewoon een kwestie van wennen.

Zelf vind ik dit een hele fijne mascara en ik denk dat ik hem er ook zeker wel vaker bij ga pakken. Misschien ga ik binnenkort maar eens bij NYC kijken of ze ook een fijne waterproof mascara in hun schappen hebben liggen: daar ben ik het gekst op!

De NYC Big Bold Curl mascara kost €4,49

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×