NSMBL Schoolagenda 2016/2017

22 juli 2016 10 Comments

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

Ik liet jullie mijn nieuwe agenda voor het komend schooljaar al kort zien in de Back To School Shoplog van vorige week, maar vond toch dat dit pareltje een eigen artikel verdiend. De afgelopen jaren gebruikte ik altijd een simpele agenda van de HEMA, die ik gewoon helemaal zelf naar mijn smaak maakte met washi-tape etc. Toch heeft deze agenda me dit jaar zover gekregen om er €15,00 voor neer te leggen: benieuwd waarom?

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

De binnenkant van de agenda is ontzettend vrolijk, zo begint hij meteen wanneer je hem open slaat al met deze vrolijke pagina vol met bladeren. Onwijs vrolijk en zomers!

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

Daarnaast staat de agenda vol met de mooiste (tumblr-proof) foto’s. Een onwijs grote inspiratie om zelf lekker te gaan fotograferen en dit soort prachtige foto’s te maken voor mijn blog.

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

Nog iets waar ik een zwak voor heb: quotes. En dan het liefst quotes met een soort ‘levensles’ erin verwerkt. De agenda staat er vol mee! Yes, I’m a sucker for quotes. 

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

Wat ik zelf ook heel erg handig vind aan deze agenda is het maandoverzicht dat aan het begin van iedere maand zit. Iedere dag heeft een redelijk grote box waar je belangrijke data in kunt noteren. Ik denk dat ik deze maandelijkse overzichten ga gebruiken om bij te houden wat ik wanneer online zet op Ordinary Odd. Zo heb ik een goed overzicht over hoe het gaat met mijn blog en YouTube kanaal tijdens mijn studie!

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

Daarnaast natuurlijk het belangrijkste van een agenda: de daadwerkelijke agenda. De agenda heeft een weekverdeling met maandag t/m donderdag op de linker pagina en vrijdag t/m zondag op de rechterpagina. Het weekeind heeft minder ruimte dan de overige dagen, maar zelf vind ik dit geen groot probleem. Daarnaast vind ik de vormgeving van de agenda gewoonweg prachtig: iedere week heeft weer een onwijs mooie foto ter inspiratie rechts onderin staan.

Mijn NSMBL Schoolagenda 2016/2017

En als extra zitten er in de agenda allerlei lijstjes. Zo zie je hierboven bijvoorbeeld een aantal stijltips, maar er zijn ook hotspots van verschillende steden, musthaves en receptjes in de agenda. Een onwijs leuke toevoeging natuurlijk!

Ja, deze agenda heeft het duidelijk gewonnen van een simpele HEMA agenda dit jaar. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de agenda geen ringband heeft, waardoor hij minder makkelijk open blijft liggen. Al denk ik dat dit met veel gebruik ook wel goed komt!

De NSMBL schoolagenda 2016/2017 kost €15,00

10 Comments

 • Yvonne 24 juli 2016 at 17:34

  Ik heb zitten twijfelen, maar ik kon de ringband en HEMA agenda toch niet laten liggen dit jaar hahaha

  • Irina 24 juli 2016 at 19:59

   Haha snap ik! Die is ook ontzettend fijn <3

 • Mariska 22 juli 2016 at 13:47

  Oh hij is heel leuk! Besefte me laatst dat ik ook weer een agenda mag gaan uitzoeken omdat ik weer naar school ga 😀 yes school spullen shoppen! Mag ik ook na 2 jaar weer xD

  • Irina 22 juli 2016 at 14:20

   Haha herkenbaar! Zo leuk altijd om te doen ^^

 • Melike 22 juli 2016 at 11:36

  Ik zoek ook nog een goede agenda. Zoals je zelf zegt: school spullen kopen is veeeel te leuk!

  • Irina 22 juli 2016 at 12:11

   Ja echt zo leuk! Naar school gaan is niet zo leuk maar het kopen van de spullen ervoor wel, haha!

 • Marleen@burgertrutjes 22 juli 2016 at 10:39

  Wat een beauty!!!!

  • Irina 22 juli 2016 at 10:43

   Ja he! Ik was meteen verkocht ^^

 • hilde 22 juli 2016 at 09:23

  Ik vond het altijd heerlijk om voor school op agenda jacht te gaan! Mooie agenda heb je uitgekozen! Echt super gaaf!

  • Irina 22 juli 2016 at 10:04

   Dankjewel! School spullen kopen is gewoon veel te leuk, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×