November goals

1 november 2014 1 Comment

Het is alweer november! Nog eventjes en we vieren alweer Sinterklaas! De tijd gaat echt heel erg snel de afgelopen tijd. Deze maand is een hele leuke geweest voor mij! En de komende gaat dat vast ook worden! Ik deel weer mijn doelen van de maand met jullie, en kijk terug naar mijn doelen voor afgelopen maand!

De doelen van de afgelopen maand waren niet heel erg speciaal of veel, maar toch ga ik ze weer even met jullie bespreken.

Extra tijd zien te vinden om naar de manege te kunnen

Dit is zeker gelukt! En sterker nog: ik heb mijn eigen paardje! Ik ga dagelijks naar de manege om haar te verzorgen. Voor school, na school, wanneer ik ook maar tijd heb. Ze was eerst van de manege, maar mijn moeder en ik hebben haar gekocht. Ik vind haar al jaren lang geweldig, en nu is ze dan toch echt van mij. Ook zij zelf vindt het heel erg leuk, want onze band wordt alleen maar sterker en ze is altijd helemaal blij als ze me ziet!

Mijn studie zien goed in te delen

Dit is nog altijd lastig, en zeker de afgelopen weken was dit lastig. Dit omdat ik komende week tentamenweek heb en mijn laatste opdrachten moest inleveren. Dit is denk ik altijd wel een stressvolle periode, dus het ligt niet volledig aan mij.

Tijd vrij maken voor een dagje weg met mijn vriend

De tijd hadden we vrijgemaakt, maar jammer genoeg is het er alsnog niet van gekomen. We wilden namelijk gezellig een dagje samen weg naar een stad om daar gewoon gezellig samen de dag door te brengen. Jammer genoeg hadden we dit precies op de stormige dinsdag gepland, waardoor we besloten om maar gewoon een dagje samen bij mij wat leuks te gaan doen. Op dat moment werd mijn vriend echter ziek, waardoor de hele dag niet door is gegaan. Allemaal heel erg jammer! Maar we gaan het gewoon als nog doen!

En dan is het nu tijd voor de doelen voor de komende maand! Ik ben op het moment nog heel erg druk met school, maar ik wil deze maand zo veel leuke dingen gaan doen! Ik heb het idee dat het een super maand gaat worden!

Mijn tentamens halen

Een van de doelen die ik zeker wil behalen deze maand is het halen van mijn tentamens. Ik heb er 2 komende week, en daarna begint het nieuwe blok. Wanneer ik deze twee tentamens haal heb ik zeer waarschijnlijk al mijn punten voor dit blok binnen!

Oefenen met mijn paardje

Mijn paardje vindt nog aardig wat dingen lastig. Zo heeft ze bijvoorbeeld moeite met stilstaan tijdens het opstappen en wordt ze snel heel erg druk wanneer je haar vraagt aan de teugel te lopen (dit zegt waarschijnlijk alleen paardenmensen wat, haha). Ik wil met haar steeds stapje voor stapje gaan opbouwen, tot ze me zo vertrouwd dat ze al dat soort dingen gewoon voor me wilt doen!

Met mijn vriend iets leuks doen voor ons half jaar samen

23 november ben ik alweer een half jaar samen met mijn vriend, en dit willen we graag samen vieren door iets leuks te gaan doen. Op dit moment denken we aan een weekendje weg, maar als jullie andere leuke ideeën hebben laat ze dan vooral weten!

Af en toe sporten en weer gezonder eten

Ik merk dat sinds het schooljaar weer begonnen is ik het zo druk heb en vaak zo moe ben dat het sporten er weer bij in geschoten is. Ook ben ik weer veel minder gezond gaan eten. Dat wil ik weer gaan veranderen. Ik ga mezelf niet dwingen om iedere dag te sporten zoals ik deed, maar ik wil wel weer meer sporten aangezien ik merk dat ik me weer een stuk onzekerder voel in mijn vel sinds ik ben gestopt met sporten.

En dat zijn dan mijn doelen voor de komende maand! Ik hoop dat ik deze maand meer tijd kan maken om aan mijn blog te werken, want ik merk dat ik jullie verwaarloos. Sorry! Ik weet dat ik het al vaak heb gezegd maar ik ga echt proberen vaker te bloggen! Jammer genoeg heb ik nog altijd geen nieuwe camera, en heb ik er op het moment ook niet echt het geld voor… Maar ik vind wel een manier!

1 Comment

 • Nele van Hout 1 november 2014 at 12:54

  Heel veel succes 🙂 Mooie doelen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×