November Goals

1 november 2016 2 Comments

November Goals

Jongens wat gaat de tijd toch hard: het is alweer november! Nog 2 maanden en we zitten alweer in 2017, niet te geloven hoe snel dit jaar is gegaan. En zoals gewoonlijk aan het begin van een nieuwe maand deel ik mijn doelen met jullie! Ik kijk terug op mijn doelen van afgelopen maand en bespreek welke doelen ik deze maand wil gaan behalen. Lees je mee?

Afgelopen maand : oktober

Mijn vakken halen voor dit eerste blokje
Dit doel is helaas maar half gelukt. Ik had twee vakken dit blok: Media & Maatschappij en Onderzoek. Voor Media & Maatschappij had ik een tentamen in de vorm van een meerkeuzetoets en voor Onderzoek moest ik een Doelgroepsanalyse maken. Deze analyse heb ik gehaald met een 7.2, waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben. Het tentamen Media & Maatschappij ging helaas helemaal niet zo goed en hier haalde ik dan ook een 4.7 voor. Ontzettend erg balen maar gelukkig heb ik in januari nog een kans.

Genieten van mijn herfstvakantie
Ook dit doel is eigenlijk maar deels gelukt. Gek om te zeggen, want over het algemeen geniet ik optimaal van mijn vakantie. Helaas was het dus zo dat ik best wel erg achter liep met schoolwerk, waardoor ik een groot deel van mijn vakantie hier aan heb gewerkt. Daarnaast waren mijn ouders op vakantie, waardoor ik het huis alleen had. Aan de ene kant heel erg fijn maar aan de andere kant ook extra klusjes. Al met al heb ik zeker wel genoten en leuke dingen gedaan, maar ik ben ook veel bezig geweest met alle dingen die ik nog moest doen. En helaas zijn die dingen allemaal niet eens gelukt om te doen.

Filmen met Joyce
Kijk, van dit doel kan ik zeggen dat ik hem helemaal gehaald heb. Joyce kwam in de herfstvakantie gezellig bij mij langs om te filmen en we filmden dan ook twee video’s. Op mijn kanaal kwam de Make Up Roulette Challenge online en bij haar deden we een Would You Rather video. Allebei de video’s zijn heel erg leuk geworden, dus mocht je ze nog niet gezien hebben: doe dat zeker nog even!

November Goals

Aankomende maand : november

Mezelf rust gunnen en zorgen dat ik beter in mijn vel kom te zitten
De afgelopen tijd merk ik dat ik echt heel erg veel van mezelf gevraagd heb door zowel school, werk, Ordinary Odd en mijn paard te combineren. Alles wordt gewoonweg echt heel erg veel en daardoor merk ik dat ik totaal niet lekker in mijn vel zit. Ik ben ontzettend moe en loop alleen maar te stressen om alles wat ik nog moet doen: niet de bedoeling. Vanmiddag komt er ook een uitgebreide make-up en kletsvideo waarin ik jullie op de hoogte stel van een verandering die ik hierom heb gemaakt. Kijk die dus zeker even wil je op de hoogte blijven!

Gezellig een dagje naar de dierentuin
Vlak na mijn projectweek dit blok heb ik een gezellig dagje dierentuin gepland staan samen met mijn ouders. Ik vind dierentuinen altijd heel erg leuk om te bezoeken, al heb ik wel medelijden met dieren die in te kleine verblijven zitten. Gelukkig is dat tegenwoordig vrijwel nergens meer zo. Ik heb in ieder geval heel erg veel zin in die dag en kijk er nu al naar uit. Zouden jullie het eigenlijk leuk vinden als ik daar zou gaan vloggen? Laat het me weten!

2 Comments

 • Ria 4 november 2016 at 16:45

  Goed idee om niet teveel op je vork te laten zitten…
  Succes!

  Enne… soms komt moeheid door bloedarmoede of zo … kun je uitsluiten door even bij de huisarts langs te gaan en bloed te laten prikken…

  • Irina 4 november 2016 at 22:44

   Dat kan inderdaad, maar ik heb het idee dat dit gewoon komt doordat ik veel te veel doe. Als het blijft wanneer ik weer wat minder druk ben dan kan ik altijd nog bloed laten prikken.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×