NOTD – Santorini style

3 juni 2016 No Comments

NOTD - Santorini style

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een NOTD artikel voor jullie heb gemaakt, en ik kwam erachter dat ik de combinatie die ik vrijwel altijd op mijn nagels draag nog nooit aan jullie heb laten zien! De combinatie nagellakjes die ik jullie vandaag laat zien draag ik vrijwel altijd in de lente en zomer en heb ik ook mijn complete vakantie op Santorini op mijn nagels gehad.

NOTD - Santorini style

Mintgroen is sowieso een van mijn favoriete kleuren en vandaar dat Essie Mint Candy Apple mijn absoluut favoriete nagellakje is. Om het toch net iets interessanter te maken besluit ik regelmatig voor een accentkleur op mijn ringvinger te gaan: deze prachtige goude glitterkleur die ook nog eens gewoon van het budget merk Catrice is!

Gebruikte lakjes

 • Sally Hansen Diamond Strength hardener
  Deze nagellak gebruik ik eigenlijk altijd als basecoat voor mijn nagellak. De lak zorgt voor stevigheid in mijn nagels en daarnaast zorgt hij ervoor dat de kleur van de lak niet zo snel in mijn nagel zelf trekt. Echt een topproduct als je het mij vraagt!
 • Essie Mint Candy Apple – review – 
  Als ik één nagellak zou moeten uitkiezen uit mijn complete stash, dan zou ik zeker weten voor deze gaan. Dit is zelfs al mijn tweede flesje: dat zegt toch al genoeg? Het is een prachtige mintgroene kleur die met 2 dunne laagjes volledig dekt.
 • Catrice Luxury Laquers 06 Bronze Upon A Time
  Toen ik deze lak een jaar terug kocht had ik niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn. Ik dacht dat het een simpele top coat zou zijn met een paar gouden glitters erin. Toen ik hem voor het eerst swatchte was ik dan ook onwijs blij verrast: met 2 laagjes heb je een compleet dekkende goude glitterende lak. Perfect voor de feestdagen maar ook als accentkleur zoals ik hem hier gebruik.
 • Sally Hansen Insta-Dry top coat
  Dit is toch zeker wel een holy grail product voor mij. Ik heb inmiddels alweer mijn 3e flesje van deze top coat in mijn bezit, gewoon omdat hij zo ontzettend fijn werkt. Hij droogt snel, geeft een prachtige glans over mijn basislak heen en zorgt ervoor dat mijn nagellak mooi en lang blijft zitten.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×