NOTD | Purple Dynamite

18 februari 2016 2 Comments

NOTD | Purple Dynamite

Het is alweer een hele tijd terug dat ik een NOTD (Nails Of The Day) artikel voor jullie heb geschreven, dus het leek me wel weer eens leuk om te doen! Ik combineerde dit keer een paar lakjes van Catrice: een donkerpaarse kleur en een prachtige zilveren glitter als detail. Benieuwd? Lees snel verder.

NOTD | Purple Dynamite

Het is nog officieel winter, dus ik vond dat een donkere lak nu nog wel mocht. Vandaar dat ik deze diep donker paarse kleur draag op mijn nagels. Om het toch net dat kleine beetje extra te geven koos ik ervoor om zilveren glitters aan te brengen op mijn ringvinger. Dit geeft het net een beetje extra glam. Zelf vind ik het een onwijs leuke combinatie!

Gebruikte lakken

 • Sally Hansen Diamond Strength Nail Hardener/Base Coat 
  Deze nagellak gebruik ik altijd. Hij zorgt ervoor dat mijn nagels stevig blijven en is ook nog eens een base coat. Ik merk dat mijn nagels veel steviger blijven wanneer ik deze lag gebruik. Ook blijft mijn nagellak veel langer zitten. Een echte aanrader!
 • Catrice Ultimate Nail Laquer 38 Vino Tinto
  Een diep donker paarse kleur. Hij brengt fijn aan en blijft redelijk goed zitten. Wel moet je natuurlijk rekening houden met het feit dat het een budget nagellak is: echt geweldige kwaliteit is het dus niet.
 • Catrice Ultimate Nail Laquer 40 I’m Dynamite
  Een top coat die ik veel te weinig gebruik. Het is een prachtige combinatie van kleine subtiele en grote grovere zilveren glitters. Ik heb 2 laagjes gebruikt, omdat ik wilde dat mijn nagel echt zou ‘shinen’ in vergelijking met de rest. Wanneer je 1 laagje gebruikt geeft hij een subtielere dekking. Ook deze nagellak blijft redelijk oke zitten.
 • Sally Hansen Insta-Dry Top Coat €10,95 
  Deze top coat is echt ontzettend fijn: hij geeft een enorm mooie glans en zorgt ervoor dat mijn nagellak ongeveer een week lang blijft zitten. Dat is voor mijn doen echt heel lang aangezien mijn nagellak het op de manege (en werk) meestal niet trekt. Met deze top coat doet die dat echter wel.

NOTD | Purple Dynamite

Ik ben heel erg blij met deze combinatie en denk dat ik hem nog wel vaker zal gaan dragen! Heb jij de afgelopen tijd nog mooie nagellak ontdekt of leuke combinaties gemaakt? Laat ze vooral achter in de reacties!

2 Comments

 • Eva 26 februari 2016 at 12:22

  Heel leuk!
  Insta dry is ook mijn favoriet!!

 • Mariska 18 februari 2016 at 08:59

  Bij elkaar is het echt heel gaaf geworden!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×