NOTD | Nixie Green

10 mei 2015 2 Comments

IMG_0761 Vandaag heb ik sinds lange tijd weer eens een Nails Of The Day artikel voor jullie! Toen ik net begon met mijn blog heb ik ook een keer een NOTD artikel gemaakt, en kreeg daar leuke reacties op. Ik weet dan ook niet waarom ik het niet vaker heb gedaan, maar vandaag is het weer zo ver! Ik lakte mijn nagels en kreeg er zo veel complimentjes over dat ik besloot hem ook hier met jullie te delen!

IMG_0757 Toevallig heb ik dezelfde kleur nagellak gebruikt als de vorige keer, namelijk de mooie groene kleur van Herôme. Hier overheen draag ik een hele leuke top coat van MUA, die ik jullie heb laten zien in mijn Londen Shoplog van vorig jaar.

Doordat de groene kleur toch wat grauwer is vind ik de top coat goed overkomen. Zowel de oranje en de mintgroene grote flakies vallen op, net als de kleine glittertjes en zwarte en zilveren staafjes.

IMG_0759 Welke lakken ik precies gebruikt heb, zal ik hier onder voor jullie op een rijtje zetten:

 1. Sally Hansen Diamond Strength Nail Hardener/Base Coat €10,79
  Deze nagellak gebruik ik altijd. Hij zorgt ervoor dat mijn nagels stevig blijven en is ook nog eens een base coat. Ik heb hem nu al een tijdje en kan niet meer zonder. Ik merk gewoon dat mijn nagels zo veel mooier blijven! Ook mijn nagellak blijft veel langer zitten. Een echte aanrader!
 2. W.I.C. by Herôme in de kleur New Delhi €5,99
  Ik heb 2 laagjes nodig om deze lak dekkend te krijgen, wat voor een lichte kleur als dit niet veel is. Hij lakt makkelijk, droogt redelijk snel en blijft lang zitten. Een prima lak dus!
 3. MUA Nail Effect Glitter Polish in de kleur Nixie £3.00
  Deze lak probeerde ik voor het eerst. Ik wilde de lak al sinds ik hem had gekocht in Londen uitproberen maar op de een of andere manier kwam het er niet van. De lak brengt deppend het makkelijkst aan, maar droogt wel aardig snel. Ook blijft hij goed zitten in combinatie met de top coat.
 4. Sally Hansen Insta-Dry Top Coat €10,95 (bij o.a. Kruidvat en Ici Paris XL)
  Deze top coat is zo ontzettend fijn! Hij geeft een enorm mooie glans en zorgt ervoor dat mijn nagellak ongeveer een week lang blijft zitten. Dat is voor mijn doen echt heel lang aangezien mijn nagellak het op de manege meestal niet trekt. Met deze top coat doet die dat echter wel!

Dat was het alweer. Hopelijk hebben jullie je niet al te erg gestoord aan mijn nagelriemen (dit komt door de manege en het werken achter de kassa, waar mijn handen door uitdrogen), en vonden jullie het toch een leuk artikel. Laat vooral weten of jullie dit soort artikelen vaker willen zien!

2 Comments

 • Iep 12 mei 2015 at 10:00

  Wauw, heel erg tof!
  Liefs Iep

 • Jennifer | Jenniferz 10 mei 2015 at 11:36

  Ik vind dit echt mooi gedaan en ik heb me totaal niet aan je nagelriemen gestoord haha. Erg leuk artikel!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×