Norah shoplog // SHOP OR FLOP

Norah shoplog // SHOP OR FLOP

5 november 2021 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop, waarin ik verschillende kleding (web)shops test op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Vandaag is het tijd om de (web)shop Norah te testen, die voor mij compleet nieuw is. Een eerste indruk dus! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×