Nog meer kerst shoppen + unboxing & shoplog // VLOGMAS #4

Nog meer kerst shoppen + unboxing & shoplog // VLOGMAS #4

5 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 4! Het was weekend, wat betekent dat mijn moeder ook tijd had om gezellig iets te gaan doen. We besloten dan ook naar de Intratuin in Voorschoten te rijden om hier te gaan kerst shoppen. We kochten meer dan verwacht dus doen een gezellige kerst shoplog, ik unbox het nieuwe Kleine Dingen Boek van BijBonnie en we wandelen door de regen met ons paard. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×