Nog altijd overspannen? // Make up & kletsen

10 februari 2018 3 Comments

Een tijdje terug deelde ik met jullie dat ik overspannen ben en daarom ook gestopt was met mijn stage. Het leek me handig om jullie weer eens te updaten over hoe het er nu voor staat en hoe het met me gaat. Ik heb er een gezellige make up en kletsvideo van gemaakt dus ga er lekker voor zitten. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Bianca Schrijft 11 februari 2018 at 14:21

  Neem de tijd om goed te herstellen. Bij mij bleek een burn out de verkeerde diagnose te zijn en is het PTSS. Kan weer van voor af aan beginnen. Denk om jezelf en durf de grenzen aan te geven.

 • Ria 11 februari 2018 at 11:02

  ha Irina, knap om dit allemaal te vertellen!! Blijf aan herstel werken!! Fijn dat je nu hulp hebt van een therapeut.

  En dat is inderdaad hard werken, logisch dus dat je naar vakantie verlangt!

  Sterkte jo.

 • chucky1012 10 februari 2018 at 14:52

  Fijn dat je ons dmv deze video ons bijgepraat hebt!
  Wat vervelend voor jou dat je zoveel last dat jij overspannen bent.
  Goh dat is lastig van de studiefinanciering.
  Goed dat je het met jouw ouders erover had gehad.
  Leuk dat je naar London wilt gaan.
  Griekenland lijkt me leuk om er vakantie naar toe te gaan.

  Fijn weekend ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×