No Mirror Make-Up Challenge

21 september 2016 No Comments

No Mirror Make-Up Challenge

Alweer een tijdje geleden besloot ik de No Mirror Make-Up Challenge te filmen en vandaag komt hij dan eindelijk online. Er kwamen telkens video’s tussendoor die ik eerder online wilde hebben staan, maar hier is hij dan: mijn versie van de No Mirror Make-Up Challenge! Benieuwd hoe ik het er vanaf heb gebracht? Kijk dan snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×