Beauty

Nivea Men Sensitive Aftershave Balsem

Vandaag een review van een mannenproduct hier op Ordinary Odd: de Nivea Man Sensitive Aftershave Balsem. Echter review ik hem niet als aftershave balsem, maar als primer voor mijn make-up. Hier kwam Nikkie Tutorials alweer een hele tijd geleden mee, maar afgelopen week heb ik de aftershave eindelijk kunnen bemachtigen. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind.

De ingrediënten van de primer heb ik hierboven voor jullie op een rijtje gezet. Zelf ben ik hier niet zo in thuis, maar ik ben wel blij om te zien dat parfum pas helemaal aan het einde van de lijst staat. Dit betekend dat hier het minste van in zit.

De reden dat deze aftershave balsem zo goed schijnt te werken als primer voor je make-up is omdat er zoveel glycerine in zit. Glycerine legt een dik, plakkerig laagje over de huid waardoor de foundation als het ware goed blijft kleven en op zijn plek blijft. Ideaal dus!

De substantie van de aftershave balsem is ontzettend vloeibaar. De eerste keer dat ik het product probeerde te pakken was ik dan ook veel te enthousiast en had een enorme klodder op mijn hand zitten. De opening van de pot is ook redelijk groot, dus doseren is wat lastig.

De substantie is inderdaad plakkerig, zoals al voorspeld werd met de glycerine die er in zit. Je hebt ook maar een klein beetje nodig voor je gehele gezicht. De aftershave balsem ruikt wel mannelijk, maar deze geur gaat al redelijk snel weg. Wanneer je de balsem even een minuutje laat intrekken kun je de rest van je make-up gaan aanbrengen.

Ik merk dat wanneer ik deze aftershave balsem gebruik, mijn make-up echt goed op zijn plek blijft. Aan het einde van de dag is mijn contour, blush, highlighter, ooglook en basis make-up nog helemaal intact. De enige plek waar mijn foundation verdwijnt is van mijn neus. Ik heb echter nog geen enkele primer gevonden waarbij dit niet gebeurt, dus dit komt niet zo zeer door deze balsem.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe primer en ga ik hem nog veel gebruiken. Gelukkig maar, want er was een 1+1 gratis aanbieding bij Nivea toen ik deze kocht, dus ik heb nu 2 verpakkingen van 100 ml staan. Ik kan dus nog wel even vooruit!

De Nivea Men Sensitive Aftershave Balsem kost €8,99 per stuk of 2 voor €11,00 bij Kruidvat

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

13 Comment

 1. Reply
  Yvonne
  6 januari 2017 at 19:37

  Goed te lezen dat het echt werkt. Ik heb deze ook in huis niet voor mij maar heb het nog nooit geprobeerd iets houd me tegen.

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 20:32

   Ik zou hem zeker eens proberen!

 2. Reply
  Romy
  6 januari 2017 at 18:11

  Leuk dat je eens een mannenproduct getest hebt, dat kom ik niet vaak tegen! 😀

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 18:27

   Ja ik moest deze gewoonweg proberen na alle goede verhalen erover gehoord te hebben!

 3. Reply
  Eva
  6 januari 2017 at 12:27

  Ik gebruik hem ook erg graag!
  Eva onlangs geplaatst…Nieuwjaarslook 2017My Profile

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 15:01

   Ja, ik snap nu waarom iedereen er zo gek op is! Het werkt echt heel goed ^^

 4. Reply
  Julie
  6 januari 2017 at 12:11

  Ik ben hier ondertussen zo benieuwd naar! De eerste plek waar make-up bij mij verdwijnt, is ook mijn neus! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #118 – Frosted IceMy Profile

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 12:23

   Vervelend is dat he! Helaas heb ik nog altijd niks kunnen vinden waardoor het daar niet verdwijnt.
   Irina onlangs geplaatst…Nivea Men Sensitive Aftershave BalsemMy Profile

 5. Reply
  Soraya
  6 januari 2017 at 10:56

  Ik gebruik altijd de mini versie want dat is pas echt goedkoop (ong 1,70 euro) en ik doe er lang mee.

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 11:00

   Die kon ik helaas niet vinden! Maar nu heb ik 2 grote verpakkingen voor de prijs van 1: ook een prima deal ^^

   1. Reply
    Soraya
    6 januari 2017 at 11:07

    Dat zeker. Ik ga straks ook naar de Kruidvat dus bedankt voor de info 🙂

 6. Reply
  Floor
  6 januari 2017 at 09:59

  Ik heb het eigenlijk nog nooit geprobeerd haha. Ik vind hem wel lekker ruiken want mn vader gebruikt hem altijd 🙂
  Floor onlangs geplaatst…Video // Nagellak Stash Opruimen 2017My Profile

  1. Reply
   Irina
   6 januari 2017 at 10:43

   Oew dan zou ik gewoon een keer een beetje van hem proberen, haha. Beste manier om erachter te komen of het wat voor je is!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.