Nieuwe Soda make-up testen

Nieuwe Soda make-up testen

8 februari 2020 2 Comments

Sinds kort ligt er een nieuw merk in de schappen van het Kruidvat: Soda. De verpakkingen zijn vrolijk en kleurrijk, de prijzen vergelijkbaar met de producten van Catrice en mijn aandacht was dan ook al snel getrokken. Ik vroeg jullie op Instagram of jullie hier een review video van wilden zien en kreeg massaal enthousiaste reacties terug. Vandaag test ik dan ook een highlighter, oogschaduw palette, mascara en liquid lipstick voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 10 februari 2020 at 10:54

  Leuk om te zien! Ik ken het merk zelf niet!

 • Ilona Wielinga 9 februari 2020 at 11:02

  Vond het een heerlijke video, ondanks dat ik totaal niet meer van de make-up ben vind ik het altijd lekker om naar je stem te luisteren terwijl ik bezig ben.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×