Beauty

Nieuwe Soda make-up testen

Nieuwe Soda make-up testen

Sinds kort ligt er een nieuw merk in de schappen van het Kruidvat: Soda. De verpakkingen zijn vrolijk en kleurrijk, de prijzen vergelijkbaar met de producten van Catrice en mijn aandacht was dan ook al snel getrokken. Ik vroeg jullie op Instagram of jullie hier een review video van wilden zien en kreeg massaal enthousiaste reacties terug. Vandaag test ik dan ook een highlighter, oogschaduw palette, mascara en liquid lipstick voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  10 februari 2020 at 10:54

  Leuk om te zien! Ik ken het merk zelf niet!
  Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek – Week 6 – Eerste week stageMy Profile

 2. Reply
  Ilona Wielinga
  9 februari 2020 at 11:02

  Vond het een heerlijke video, ondanks dat ik totaal niet meer van de make-up ben vind ik het altijd lekker om naar je stem te luisteren terwijl ik bezig ben.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Lief lichaamMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.