Nieuwe Primark make up testen

Nieuwe Primark make up testen

6 april 2019 No Comments

Een tijdje terug liet ik jullie al zien dat ik uitgebreid was wezen lente shoppen bij de Primark, waarbij ik ook een aantal nieuwe make up producten had gehaald. Ik vertelde al dat ik deze graag wilde gaan testen in een video, en vandaag is het zover! Ik laat je een blush, highlighter, oogschaduw palette, mascara en lipstick zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×