Nieuwe muur decoratie & naar een vintage kilo sale // VLOG #16

Nieuwe muur decoratie & naar een vintage kilo sale // VLOG #16

18 maart 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Samen met mama hang ik nieuwe muur decoratie op in de woonkamer aan onze gele accentmuur. Daarnaast wissel ik mijn winter/kerst posters op mijn kamer eindelijk om voor vrolijke lente varianten en gaan we voor het eerst naar een vintage kilo sale. Ik neem je natuurlijk weer in alles mee: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×