Nieuwe Kruidvat make up testen

Nieuwe Kruidvat make up testen

15 maart 2020 1 Comment

Afgelopen week lanceerde Kruidvat haar eigen make up lijn. Ik werd direct mega enthousiast en zodra de producten verkrijgbaar waren bestelde ik dan ook een aantal producten om voor jullie te proberen. Alle producten zijn heerlijk budget, doen toffe beloftes en zien er dan ook veelbelovend uit. Vandaag is het tijd om samen te kijken of de nieuwe producten daadwerkelijk de moeite waard zijn, of dat je ze toch beter kunt laten liggen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Esmee Rodrigo 17 maart 2020 at 17:59

  Leuke video meis!! Be safe xx

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×