Fashion

Nieuwe items van NAMED Fashion

Een tijdje terug kreeg ik een uitnodiging voor de opening van de nieuwe (web)winkel NAMED Fashion. Helaas kon ik die dag niet komen door een verplicht college, maar dat weerhield me er niet van om contact op te nemen met Martje: de eigenaresse van NAMED Fashion. Samen kwamen we tot een hele leuke samenwerking, waarbij ik een aantal items mocht uitzoeken om aan jullie te laten zien. kijk je mee?

Als eerste koos ik deze leuke subtiele oorbellen: goudkleurige blaadjes/veertjes. Ik vind ze echt ontzettend schattig en helemaal mijn ding wanneer ik een keer voor een wat subtielere oorbel wil gaan. Het enige jammere is dat de twee oorbellen exact hetzelfde zijn: ze zijn niet gemaakt voor zowel links en rechts. Daardoor zit de oorbel in mijn rechteroor heel mooi (zoals de foto hierboven), maar in mijn rechteroor zit hij voor mijn gevoel precies verkeerd om. De bolling zit dan namelijk aan de bovenkant i.p.v. aan de onderkant. Hij volgt dus niet de vorm van mijn oor. Jammer maar alsnog vind ik ze ontzettend schattig! De oorbellen vind je hier voor €3,95.

Nieuwe items van NAMED Fashion

Naast het stel oorbellen mocht ik ook een beanie uitzoeken. Jeetje wat is het lang geleden dat ik een muts heb gedragen zeg! Toch vond ik de beanies op de webshop er ontzettend leuk uit zien, en besloot voor deze nude/beige variant te gaan. Mooi zacht i.p.v. al het harde zwart dat de meeste mensen dragen. Ik vind de kleur ook goed staan bij mijn haarkleur en gezicht! Deze beanie is overigens ook te koop in het zwart, grijs en zwart met een pompon aan de bovenkant. Deze beige variant vind je hier voor €3,50.

Beide items zijn van goede kwaliteit en de muts is heerlijk warm zo met de kou van de afgelopen tijd. Ja, ik ben zeker enthousiast over deze nieuwe webshop en ga zeker vaker een kijkje nemen bij NAMED Fashion. Ze verkopen naast accessoires ook hele leuke kleding. Kende jij de webshop al?

Met de code ordinaryodd15 ontvang je nu 15% korting op je eerste aankoop bij NAMED Fashion!

Dit artikel is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

16 Comment

 1. Reply
  Lotje
  22 januari 2017 at 18:42

  Wat een mooie items heb je uitgekozen! Ik vind de oorbellen zo leuk <3
  Lotje onlangs geplaatst…Random Faves #4My Profile

  1. Reply
   Irina
   22 januari 2017 at 19:39

   Ja ik vind ze ook zo schattig!

 2. Reply
  Nathalie
  22 januari 2017 at 09:53

  Wat een leuke items heb je uitgekozen!
  De beanie staat je super goed!

  1. Reply
   Irina
   22 januari 2017 at 09:59

   Dankjewel! Ik ben er ook echt super blij mee ^^

 3. Reply
  Nicole
  22 januari 2017 at 00:49

  Oeh die oorbellen zijn zo leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Diorskin Star ConcealerMy Profile

  1. Reply
   Irina
   22 januari 2017 at 09:20

   Ja ik vind ze ook echt heel schattig!

 4. Reply
  Girls-things
  21 januari 2017 at 22:15

  Een super leuke muts!
  Heerlijk met dit koude weer.

  1. Reply
   Irina
   21 januari 2017 at 23:02

   Ja echt heerlijk!

 5. Reply
  Britt van Ommeren
  21 januari 2017 at 14:11

  Wat een leuke muts, hij staat je heel mooi!

  1. Reply
   Irina
   21 januari 2017 at 14:24

   Dankjewel meis! Ik ben er ook echt blij mee ^^

 6. Reply
  Sandra
  21 januari 2017 at 12:43

  De oorbellen zijn super leuk! Ik zie ze vaak voorbij komen op Instagram. En het is helemaal niet duur, me likie! De beanie staat je heel goed <3 – https://esseremoda.nl/baseball-jacket-fringes-striped-top/

  1. Reply
   Irina
   21 januari 2017 at 13:07

   Dankjewel! Ja ze zijn inderdaad lekker budget ^^

 7. Reply
  Lonneke
  21 januari 2017 at 09:10

  Ik vind de oorbellen erg mooi bij je staan!
  Lonneke onlangs geplaatst…ETOS | Soap it up!My Profile

  1. Reply
   Irina
   21 januari 2017 at 09:19

   Dankjewel! Ik vind ze ook echt heel schattig ^^

 8. Reply
  All About Bertina
  21 januari 2017 at 08:58

  Wat een mooie foto’s Irina! De oorbellen vind ik prachtig! Staan heel erg mooi bij je rode haren.
  All About Bertina onlangs geplaatst…ESSENCE ASSORTIMENT UPDATE LENTE ZOMER 2017My Profile

  1. Reply
   Irina
   21 januari 2017 at 09:08

   Dankjewel Bertina!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.