Nieuwe items, naar Leiden met Samyra & plannen voor de komende tijd // VLOG #23

Nieuwe items, naar Leiden met Samyra & plannen voor de komende tijd // VLOG #23

25 juli 2022 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe vlog! Ik neem je mee tijdens een gezellig dagje Leiden met Samyra, laat je een aantal toffe nieuwe items zien van HoesjesDirect.nl en koop een aantal nieuwe boeken. Ook vertel ik je meer over mijn plannen voor de komende tijd, waaronder toffe reizen en een cursus die ik wil gaan uitwerken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×