Nieuwe items & Instagram foto's maken // WEEKVLOG #72

Nieuwe items & Instagram foto’s maken // WEEKVLOG #72

1 juni 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week kreeg ik een aantal nieuwe items binnen van o.a. Shoeby, Omoda en LUSH die ik aan je laat zien. Daarnaast geef ik je mijn review over het nieuwste Hungergames boek: De ballade van slangen en zangvogels. Ook ga ik weer aan de slag met het maken van Instagram foto’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×