Nieuwe Essence Special Effect Toppers

5 maart 2014 3 Comments

DSCF8974

Het is tijd voor de review van de nieuwe special effect toppers van Essence! Ik was hier het benieuwdst naar van alle nagellak die ik jullie heb laten zien, omdat ik de special effect toppers van Essence over het algemeen heel erg mooi en fijn vind. Benieuwd of deze lakjes in dat beeld passen? Kijk snel mee!

Ik heb de kleurtjes 19 Bird of Paradise21 Get the party started en 22 Black dress and white tie. Alleen al de namen van de lakjes zijn weer ontzettend leuk! Nummer 19 is een mooie top coat met allemaal pastelkleurige kleine sliertjes. Zelf zegt Essence dat het een ‘feather effect’ geeft. Nummer 21 is een echte glitter topcoat, met grove en fijne glitters in het paars, roze en goud. Essence noemt het een ’twinkling stars’ effect. Nummer 22 deed mij heel erg denken aan de ‘confetti’ topper van L’Oreal. Het is een lak met zwarte en witte flakies, met subtiele kleine zilveren glitters erin. Op de dop staat ook ‘101 dolmations’, wat ik erg grappig vind.

DSCF8964

Tijd voor de swatches! Ik heb dit keer niet op mijn eigen nagels geswatched, omdat deze op het moment niet heel erg mooi zijn en ik ze even wil laten rusten. Het swatchen van al die nagellak die ik jullie wil laten zien is nou niet echt een goed idee, maar aangezien ik de nagellak wel heel graag wil laten zien heb ik het geswactched op een nagelwiel! Dit zul je in de komende artikelen met nagellak nog wel zien, aangezien ik hiermee vooruitwerk.

Oke, genoeg gepraat over mijn nagels en nagelwielen, want het gaat natuurlijk om de nagellak! En wat zijn ze leuk! Zelf vind ik 21 Get the party started de minst leuke van dit stel, maar ze komen ook niet zo goed uit op een doorzichtige ondergrond. Vandaar dat ik ze voor jullie ook nog over andere kleurtjes nagellak heb geswatched.

DSCF8966

Ik heb nummer 19 aangebracht over Essie Tart Deco, nummer 21 over Essence prom-berry en nummer 22 over W.I.C. by Herôme New Delphi. Zo zie je dat de top coats er echt heel erg mooi uit zien! Zelf vind ik de combinaties ook heel erg gaaf.

DSCF8602

Hierboven zie je een foto van mijn NOTD artikel van een tijd terug, waarbij ik de top coat van L’Oreal heb gebruikt. Zie je dat nummer 22 van Essence hier heel erg op lijkt! De lak van Essence heeft alleen de zilveren glitters er doorheen zitten. Dat is het enige verschil tussen de twee lakken. Een goede dupe dus als de lak van L’Oreal je te duur is!

Essence Special Effect Toppers kosten €1,89

En dat was mijn review alweer van de nieuwe special effect toppers van Essence. Ik ben heel erg enthousiast over de lakjes, en ga ze dan ook met veel plezier gebruiken! De review van de laatste nagellak die ik had gekocht laatst komt binnenkort ook online, dus als je benieuwd bent moet je mijn blog in de gaten blijven houden!

Wat vind jij van de nieuwe special effect toppers?

3 Comments

 • Essence Effect Nail Polish | 9 maart 2014 at 06:08

  […] kleur vind ik erg mooi, erg chique! De middelste is niet echt mijn smaak. Ik vind dan de lak van de special effect toppers die ik laatst liet zien een stuk mooier! Dat is natuurlijk een kwestie van smaak dus jij kunt hem […]

 • ingewm 5 maart 2014 at 12:36

  gaaf artikel, al haat ik glitters echt! Zo vervelend om die van je nagels af te krijgen, haha!
  leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! 🙂 X
  http://www.ingewm.nl

 • Eline 5 maart 2014 at 07:01

  Wat een handig artikel, deze nagellak verspreid blijkbaar de glitters goed 🙂
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×