Nieuwe Essence producten testen

8 september 2017 No Comments

Na Catrice kwamen ook de nieuwe Essence producten in de schappen bij het Kruidvat te liggen, wat natuurlijk betekend dat ik een aantal producten heb gekocht om voor jullie te testen. Een aantal van deze producten test ik voor het eerst uit in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×