Nieuwe Essence producten testen - najaar 2019

Nieuwe Essence producten testen – najaar 2019

10 september 2019 1 Comment

Na de nieuwe producten van Catrice voor het najaar van 2019 is het nu ook tijd voor een video waarin ik de nieuwe producten van Essence test. Ik kreeg weer een selectie van de nieuwe producten opgestuurd en test hiervan een contour palette, blush en highlighter palette, oogschaduw palette, mascara en lipstick uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

1 Comment

 • Tessa 10 september 2019 at 18:43

  wat een toffe producten weer. vooral de verpakking van de paletten zijn mooi

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×