Beauty

Nieuwe Essence producten testen – najaar 2019

Nieuwe Essence producten testen - najaar 2019

Na de nieuwe producten van Catrice voor het najaar van 2019 is het nu ook tijd voor een video waarin ik de nieuwe producten van Essence test. Ik kreeg weer een selectie van de nieuwe producten opgestuurd en test hiervan een contour palette, blush en highlighter palette, oogschaduw palette, mascara en lipstick uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Tessa
    10 september 2019 at 18:43

    wat een toffe producten weer. vooral de verpakking van de paletten zijn mooi
    Tessa onlangs geplaatst…Wat nam ik mee op vakantieMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.