Beauty, Video

Nieuwe Essence producten testen – najaar 2018

Nieuwe Essence producten testen - najaar 2018

Na de nieuwe Catrice producten voor het najaar van 2018 is het natuurlijk ook tijd om een aantal nieuwe Essence producten te testen. Ik besloot vijf verschillende producten voor jullie te proberen: een foundation, highlighter, oogschaduw palette, mascara en lipstick. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Kirsty
  25 augustus 2018 at 20:34

  Vooral de highlighter en mascara spreken mij wel erg aan! Ik gebruik nu de Lash Princess False Lash Effect Mascara van Essence en die vind ik ook heel fijn.

  1. Reply
   Irina
   25 augustus 2018 at 22:43

   Die heb ik zelf nooit geprobeerd, maar ik hoor er veel wisselende verhalen over! Wat betreft deze highlighter en mascara: ik ben mega fan en heb de mascara nu zelfs als everyday mascara in gebruik!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.