Nieuwe Essence producten testen

Nieuwe Essence producten testen

2 maart 2018 No Comments

Na de nieuwe Catrice producten voor deze lente en zomer beginnen ook de nieuwe Essence producten langzaamaan in de schappen te komen. Ik hield de Kruidvat website dan ook goed in de gaten aangezien ze daar vaak al eerder verkrijgbaar zijn en bestelde hier vijf producten die me interessant leken. In deze video test ik ze voor jullie en laat mijn eerste indruk zien. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×