Nieuwe Catrice producten testen

13 augustus 2017 No Comments

Afgelopen week kocht ik een aantal nieuwe producten van de herfst/winter assortiment update van Catrice. Ik kon niet wachten om ze uit te proberen dus ik nam vrijwel meteen een first impression video voor jullie op. Toen ik jullie op Twitter vroeg of jullie deze meteen wilden zien kreeg ik massaal ja te horen dus vandaag is het tijd om jullie een aantal nieuwe producten te laten zien! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×