Nieuwe Catrice producten testen

13 augustus 2017 No Comments

Afgelopen week kocht ik een aantal nieuwe producten van de herfst/winter assortiment update van Catrice. Ik kon niet wachten om ze uit te proberen dus ik nam vrijwel meteen een first impression video voor jullie op. Toen ik jullie op Twitter vroeg of jullie deze meteen wilden zien kreeg ik massaal ja te horen dus vandaag is het tijd om jullie een aantal nieuwe producten te laten zien! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×