Nieuwe Catrice producten testen - voorjaar 2019

Nieuwe Catrice producten testen – voorjaar 2019

27 januari 2019 1 Comment

De nieuwe Catrice producten liggen officieel vanaf morgen in de winkels, dus het leek mij hoog tijd om een aantal nieuwe producten voor jullie te testen. Ik laat je een primer, verschillende kwasten, twee prachtige oogschaduw  en gezicht palettes en een liquid lipstick zien. Welk product staat er op jouw wishlist?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Maaike 27 januari 2019 at 20:15

  Oooh je hebt ze al binnen! Cool! Ik krijg mijn producten dinsdag als het goed is. Ben heel erg benieuwd.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×