Beauty, Video

Nieuwe Catrice producten testen – voorjaar 2019

Nieuwe Catrice producten testen - voorjaar 2019

De nieuwe Catrice producten liggen officieel vanaf morgen in de winkels, dus het leek mij hoog tijd om een aantal nieuwe producten voor jullie te testen. Ik laat je een primer, verschillende kwasten, twee prachtige oogschaduw  en gezicht palettes en een liquid lipstick zien. Welk product staat er op jouw wishlist?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Maaike
    27 januari 2019 at 20:15

    Oooh je hebt ze al binnen! Cool! Ik krijg mijn producten dinsdag als het goed is. Ben heel erg benieuwd.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.