Beauty, Video

Nieuwe Catrice producten testen – najaar 2019

Nieuwe Catrice producten testen - najaar 2019

Ieder half jaar veranderen Essence en Catrice hun assortiment. Producten verlaten de schappen en andere producten komen daarvoor in de plaats. Ik ontving een selectie van die nieuwe producten voor het najaar van 2019 en werd meteen enthousiast. Vandaag laat ik je dan ook zien wat mijn eerste indruk is van een aantal nieuwe producten. Ik test een blush, highlight palette, oogschaduw palette, mascara en lipstick voor je. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Tessa
    28 juli 2019 at 17:01

    Ik ben echt dol op deze blush! Ook e lipstick is een favoriet geworden
    Tessa onlangs geplaatst…Review: Catrice Demi Matt LipstickMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.