Nieuwe Catrice producten testen - najaar 2018

Nieuwe Catrice producten testen – najaar 2018

17 augustus 2018 No Comments

Het is jullie vast niet ontgaan dat Catrice en Essence ieder half jaar hun assortiment omgooien en er een heleboel producten uit gooien om nieuwe producten toe te voegen. Zelf ben ik altijd ontzettend benieuwd en zodra ik het persbericht binnen krijg wordt ik dan ook altijd enorm enthousiast. Zodra ik de nieuwe Catrice producten spotte heb ik er dan ook meteen 6 gehaald om voor jullie te testen in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×