Nieuwe Catrice producten testen - lente/zomer 2020

Nieuwe Catrice producten testen – lente/zomer 2020

15 januari 2020 No Comments

De half-jaarlijkse assortimentsupdate van Essence en Catrice komt weer steeds dichterbij, wat betekent dat het hoog tijd werd om een aantal nieuwe producten voor jullie te testen. Vandaag is het tijd voor de nieuwe Catrice producten voor de lente en zomer van 2020. Ik laat je een nieuwe concealer, foundation, wenkbrauw palette, eyeliner, mascara en twee lipsticks zien. Benieuwd of er nieuwe pareltjes aan het assortiment gaan worden toegevoegd? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×